Ce femei frumoase are Mutu în viața lui! Soția, printre cele mai fatale prezențe din showbiz

Adrian Mutu, fostul Briliant al echipei naționale de fotbal, a trăit periculos până la 43 de ani, a avut urcușuri și căderi în carieră, dar în viața sentimentală a tras numai lozuri câștigătoare. Are trei copii cu trei femei, iar acum e însurat cu o regină a frumuseții, Sandra Bachici. Până și soacra lui Mutu este o doamnă de vis.

Adrian și Sandra Mutu. Foto: Instagram
Adrian și Sandra Mutu. Foto: Instagram

Sandra Mutu (28 de ani), frumoasa soție a lui Adrian Mutu, a publicat pe Instagram o imagine în care apare alături de mama ei, căreia i-a urat "La mulți ani" cu ocazia aniversării. "La mulți ani, mama! Ai fost și ești îngerul meu păzitor! Te iubesc fără margini!", a scris Sandra.

Soacra lui Mutu: "Fac masaje, mănânc sănătos"

La 52 de ani, soacra lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, are un ten fără cusur și o frumusețe aparte. Într-o declarație pentru Click!, ea ne-a spus câteva dintre secretele ei. „Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos. Sunt fericită și liniștită acum pentru că sunt lângă ce iubesc cel mai mult pe lumea asta: copiii,nepoțelul, ginerele, cuscrii, într-un cuvant, familia!”, a declarat Mariana Bachici, pentru Click!

Mariana și Sandra Bachici, soacra și soția lui Mutu. Foto: Instagram
Mariana și Sandra Bachici, soacra și soția lui Mutu. Foto: Instagram

Se vede clar că Sandra Mutu a moștenit frumusețea mamei ei, frumusețe care a fost încoronată și cu un titlu de miss. În 2010, bruneta a câștigat titlul de Miss România. Cu actuala soție, Sandra, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017.

Mutu, trei copii cu trei femei superbe

Și celelalte soții ale lui Adrian Mutu au fost de-a dreptul superbe. Cu Alexandra Dinu, fostul fotbalist a făcut nuntă în anul 2000, dar s-au separat în 2003. Au împreună un fiu de 19 ani, pe Mario. Și cea de-a doua soție, Consuelo Matos, este ravisantă. După divorțul pronunțat pe 18 iunie 2012, Consuelo s-a mutat definitiv în țara natală, Republica Dominicană.

Citește și: Adrian Mutu, dezvăluiri picante despre cele trei neveste. «Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat»

Într-un interviu la podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a vorbit despre toți copiii lui, dar și despre relațiile cu fostele soții. „Cu Consuelo am stat 6-7 ani, dar a intervenit monotonia în relația noastră. Eram diferiți, la început a fost frumos, după însă nu a mai mers. Nu mai aveam preocupări comune. Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană. Maya are 13 ani, iar Adriana, 15”, a spus Adrian Mutu. „Cu Alexandra a fost o relație scurtă, de trei ani. Ne-am căsătorit pe repede înainte, dar a ieșit această minunăție de băiat, Mario", declara Mutu despre Alexandra Dinu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net