Adrian Mutu, dezvăluiri picante despre cele trei neveste. «Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat»

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu a fost invitat la podcastul lui Măruță
Adrian Mutu a fost invitat la podcastul lui Măruță

Adrian Mutu (42 de ani) a avut o viață demnă de o telenovelă! Briliantul a învârtit femeile pe degete cât timp a fost fotbalist! A avut trei căsnicii și nenumărate aventuri cu femei mai mult sau mai puțin celebre. Acum, însă, pare că și-a găsit nașul în persoana Sandrei Bachici (28 de ani), cea de- treia nevastă, care a reușit să-l cumințească! În premieră, Brilinatul a venit la podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit despre cele trei căsnicii ale sale!

Adrian Mutu a dezăluit, în premieră, cum s-a îndrăgostit iremediabil de actuala soție, frumoasa Sandra Bachici! Mutu i s-a confesat lui Cătălin Măruță la podcastul acestuia și a mărturisit că a pus ochii pe Sandra încă de când aceasta era minoră și concura la Miss România! Surpriză, pe atunci Briliantul era însurat cu Consuleo Matos, cu care are două fetițe!


    Adrian Mutu și soția lui, Sandrafoto: Facebook
Adrian Mutu și soția lui, Sandrafoto: Facebook

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani, și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a mărturisit acesta, la podcastul "Acasă la Măruță". Adrian Mutu se iubește de 7 ani cu Sandra, soția sa, cea care i-a oferit și un băiețel, pe micuțul Tiago (5 ani). „Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos. Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimneața am stat. Se umpluse frigiderul. În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, a mai povestit Briliantul.


    Cu Alexandra Dinu a fost însurat din 2001 până în 2003foto: Mediafax
Cu Alexandra Dinu a fost însurat din 2001 până în 2003foto: Mediafax

Ce sfat îi dă fostei neveste, Alexandra Dinu? ”Să se căsătorescă și ea a doua oară!”

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu pe când avea doar 20 de ani. Briliantul s-a îndrăgostit de Alexandra în timpul unui interviu pe care blonda i l-a luat pentru TVR 1. S-au mutat în Italia, dar căsnicia lor nu a durat decât trei ani.Cei doi au împreună un băiat, pe Mario, în vârstă de 19 ani. Mario Mutu s-a mutat anul trecut în România, unde a și stat un an pentru a fi mai aproape de tatăl său. „Cu Alexandra a fost o relație scurtă, de trei ani. Ne-am căsătorit pe repede înainte, dar a ieșit această minunăție de băiat, Mario. Am ieșit cu el și ne striga lumea, pe stradă, că e frati-miu. Eu cu Alexandra eram tineri, singuri, în Italia. Nu a mers, la un moment dat am luat-o pe drumuri diferite. Sper ca Alexandra să facă și ea pasul ăsta a doua oară, să se căsătorească. Am văzut că are și ea pe cineva, acum ne înțelegem bine, vorbim. Nu știu dacă o să mai fie mamă, că are și ea 40 de ani, dar să se mai gândească și la ea că acum copilul e mare”, a sfătuit-o Mutu pe prima lui soție, Alexandra.


    Cu Consuelo are două fete superbe
Cu Consuelo are două fete superbe

„Îmi văd fetele de două ori pe an!”

Mutu nu a ezitat să vorbească nici despre relația cu cea de-a doua soție, Consuelo, și despre fetele lui, Adriana și Maya. „Cu Consuelo am stat 6-7 ani, dar a intervenit monotonia în relația noastră. Eram diferiți, la început a fost frumos, după însă nu a mai mers. Nu mai aveam preocupări comune. Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană. Una are 13 ani, iar cealată 15”, a mai spus Adrian Mutu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net