Teo Trandafir, declarații incredibile despre căsnicie: «Mi se pare că am o vârstă»

Ultima actualizare:

La cei 53 de ani ai săi, Teo Trandafir e un exemplu de viață, de putere și de voință! Dacă o sperie sau nu pe vedetă faptul că fiica ei Maia devine majoră anul acesta și împlinește 18 ani, dar și ce gândește Teo acum despre capitolul căsnicie și cum s-a acomodat cu noii ei colegi de emisiune de la Teo Show, emisiunea ei de la  Kanal D, a povestit exclusiv pentru Click!

teo trandafir hp jpg
  • Cum e Teo Show în nouă formulă?

Mă simt confortabil în nouă formulă, pentru că fac această profesie de ani de zile. Nu este ca și cum s-ar fi provocat o scindare altfel decât una sentimentală. Mi-a fost foarte greu să accept lipsa unui partener pe care l-am avut alături atâția ani, dar cred că în viață schimbările duc, uneori, la progres și în ceea ce îl privește pe Bursucu cu siguranță vorbim de unul.

  • Între Bursucu și Mitoșeru, cine te "stresează" cel mai mult?

Nu știu dacă este foarte corect să ne raportăm așa, este o abordare simplistă. Cineva te poate stresa și în egală măsură te poate bucura și lucrurile se balansează. Sunt caractere diferite și, după părerea mea, nu le putem compara.

  • Îi simți lipsa lui Bursucu? Aveați vreun anumit ritual când intrați împreună la emisiune?

Ritualurile se schimbă odată cu oamenii și evenimentele. Nu trebuie să te cramponezi într-o singură paradigmă și să refuzi să ieși de acolo.

Sigur că îi simt lipsa, pentru că avem niște lucruri pe care le-am creat în timp. Sunt convinsă că și alături de Mihai Mitoșeru aceste mici obiceiuri se vor crea.

Citește și: Bursucu era în colaps total, înainte ca Teo să-i dea o șansă: «Am plâns. Căzusem de undeva de sus!»

image
  • Maia face majoratul anul acesta! Ai vreo teamă în acest sens? Vorbiți deschis despre deciziile pe care vrea să le ia? Vă consultați?

Faptul că ea face majoratul nu are legătură cu deciziile pe care ea le ia de niște ani. Majoratul este ca un fel de Revelion pentru noi, trecem dintr-un an în altul, dar asta nu înseamnă că la ora 00:00 a respectivei zile totul se va da peste cap. Avem planuri făcute, ea merge la o școală care o susține.

Cred că majoratul o va stresa mai degrabă pe ea, pentru că va trebui să ia decizii în ceea ce o privește și să răspundă pentru ele. Nu va mai veni mama să o ajute și, de ce să mint, în ultimul timp nici nu prea a mai avut nevoie.

  • De ce îți este cel mai frică pe măsură ce crește Maia? Sau de ce îți este cel mai frică de când ești mamă? Te gândești mai intens la un anume aspect?

Frică pe măsură ce a crescut nu mi-a fost. Perioada cea mai dificilă a fost când era foarte mică și nu putea să spună ce simte, ce o deranjează, ce o supără, de ce plânge. Nu îmi putea spune lucrurile care i se întâmplau inclusiv la grădiniță, erau lucruri pe care nu le puteam înțelege din limbajul ei destul de sărac atunci.

Acum, cu argumentele pe care mi le prezintă și povestindu-mi în amănunt situația prin care trece, sunt mult mai eficientă eu. Teama a scăzut pe măsură ce Maia a crescut.

Eu nu sunt de acord cu zicala "copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari!". Când copilul poate spune clar ce problema are, ca părinte știi ce ai de făcut.

Citește și: Exclusiv! Chinurile tatălui lui Teo Trandafir! Ion Uță: „Vreau să plec din lumea asta…a venit timpul!”

  • Dacă Maia va decide să studieze în străinătate cum o să fie pentru tine? Cât de greu?

Mi se pare împotriva lucrurilor să vorbesc despre ceva ce va fi înainte de a se fi întâmplat. Nu am cum să știu cum va fi, pot doar presupune că nu va fi ușor. Am fost 18 ani împreună și va fi încă o schimbare în viața mea, încă o sciziune. Ușor nu îmi va fi, nu voi da o petrecere, dar este singura variantă pe care am găsit-o viabilă.

  • Ce îți place să faci cel mai mult când ești cu fiica ta? Când sunteți împreună?

Noi de obicei vorbim despre lucruri, situații, oameni, despre ce nu e ce pare a fi. Ne dăm una celeilalte perspective pe care altminteri nu le-am fi avut. Eu văd lucrurile într-un fel, ea în altul, dar pentru că este un om foarte logic, știe să îmi explice de ce există această mică diferență de perspectivă și, cel mai adesea, îi dau dreptate.

image
  • Ce sfaturi i-ar da adolescenta Teo Trandafir, fiicei sale adolescente?

Același sfat pe care i-l dau în fiecare zi: singurul lucru pe care trebuie să îl facem în viața asta este să fim fericiți.

  • Cum e iubitul Maiei? Cum vă înțelegeți?

Nu îmi place să vorbesc despre viața privată a cuiva care nu este de față și nu poate infirma lucrurile pe care le spun. Nu pot să spun că l-am cunoscut în măsura în care l-a cunoscut ea. Opiniile mele diferă, din motive evidente, de opiniile ei în legătură cu aceeași persoană.

  • Te mai vezi căsătorită?

În momentul ăsta nu. Mi se pare că am o vârstă la care aș putea avea alte preocupări. Nu cred că în momentul ăsta căsnicia face parte dintre prioritățile mele.

  • Crezi că ai avut ghinion în dragoste și ai compensat cu altceva? Alte calități, să zicem?

Norocul în dragoste și-l mai face și omul și probabil că eu am făcut și greșeli, nu am avut neapărat ghinion. Fiecare dintre oamenii care au venit în viața mea a venit cu un scop într-un anumit moment.

Despărțirea s-a produs atunci când acel moment și-a dovedit limitele.

  • Ești o femeie puternică! Crezi că ți-ai intimidat astfel partenerii?

Da, cu siguranță, mi-au mărturisit asta. Din nefericire, nu prea știu ce să fac ca să evit situațiile astea pe care le găsesc neplăcute. Dar, până la urmă, și partenerul știa cu cine se pune la masă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net