Bursucu era în colaps total, înainte ca Teo să-i dea o șansă: «Am plâns. Căzusem de undeva de sus!»

Bursucu, pe numele real, Adrian Cristea, a făcut dezvăluiri emoționante despre perioada de depresie prin care a trecut la scurt timp după ce emisiunea ,,Dansez pentru tine", unde era coregraf, s-a terminat, iar el a fost dat uitării. 

image
Bursucu era în colaps total, înainte ca Teo să-i dea o șansă: «Am stat în casă și am plâns»

Bursucu ajuns unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România, după șapte ani petrecuți pe TV alături de Teo Trandafir, la show-ul de pe Kanal D. 

Totuși, Bursucul s-a aflat pentru prima dată în atenția publicului, în timpul difuzării emisiunii ,,Dansez pentru tine", unde se remarcase ca coregraf alături de Bogdan Boantă, Cocuța și alții. 

Postura de coregraf la ,,Dansez pentru tine" a reprezentat pentru tânărul Bursucu, în vârstă de doar 22 de ani, cea mai mare reușită de la vremea aceea. Actualul prezentator Kanal D a povestit pentru CANCAN că dobândise notorietatea, la care visase dintodeauna, iar oamenii îl recunoșteau chiar și pe stradă. 

Totuși, după ce ce ,,Dansez pentru tine s-a terminat", Bursucu nu a mai primit nicio ofertă de lucru și părea că toată lumea îl uitase. 

Citește și INTERVIU Bursucu, povestea prieteniei de 20 de ani cu Teo Trandafir. Un grav accident le-a sudat relaţia

Această situație l-a afectat cumplit și a mărturisit că a intrat într-o depresie profundă, care a durat șase luni de zile. 

"Când eram la "Dansez pentru tine" am reușit să ajung unul dintre cei mai mai cunoscuți coregrafi de acolo. "Dansez pentru tine" a fost una dintre cele mai tari emisiuni de la noi din România, dacă nu chiar ce mai tare, top 3, format, public, audiență.

Îți dai seama că atunci când eu ieșeam pe stradă, toată lumea "Bursucul!..". După ce s-a terminat "Dansez...", șase luni am reușit să țin bateria telefonului 4-5 zile fără să se descarce ,,Nu mă suna nimeni!".

A fost unul dintre cele mai rele momente din viața mea! Nu mai știa nimeni cine ești! O perioadă am stat în casă și am plâns, pentru că nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă, nu realizam, totuși aveam 22 de ani. Căzusem de undeva de sus, de sus!”, ne-a declarat Bursucu în exclusivitate.", a dezvăluit acesta. 

Bursucu și Teo Trandafir se cunosc de 20 de ani

Bursucu a colaborat șapte ani cu Teo Trandafir, iar acum prezentatorul se află la cârma matinalului ,,Dimineța cu noi", unde face echipă cu George Tănase, Viviana Sposub. 

Citește și Cât de bine arată iubita lui Bursucu! Andreea a trecut printr-o dramă de neimaginat

Bursucu a povestit în exclusivitate pentru Click! că s-a cunoscut cu Teo Trandafir, pe vremea când el avea doar 15 ani și făcea dans sportiv de performanță, astfel că pe cei doi îi leagă o prietenie de 20 de ani.

Prietenia dintre Teo Trandafir și Bursucu a început după un accident grav, din cauza căruia dansatorul ar fi putut rămâne paralizat de la gât în jos. Adrian Cristea a ajuns la Urgențe la acel moment, iar Teo a fost singura persoană din showbiz, care îl suna și se interesa de soarta lui. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub larisa iordache png
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Alina Parnescu face carieră în muzica populară FOTO Arhivă personală A.P.
Haaland jpeg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png