INTERVIU Bursucu, povestea prieteniei de 20 de ani cu Teo Trandafir. Un grav accident le-a sudat relaţia

De luni, 14 martie, Bursucu, alias Adrian Cristea (35 de ani), a revenit pe micile ecrane într-un nou matinl la Kanal D, "Dimineța cu noi". Despre această nouă emisiune, dar și prietenia lui de 20 de ani cu Teo Trandafir și celelealte colege, Andreea Mantea si Ana-Maria Barnoschi, cu care a mai lucrat la postul turcesc, ne-a povestit într-un interviu exclusiv.

Teo Trandafir şi Bursucu au fost, multă vreme, colegi de emisiune
Teo Trandafir şi Bursucu au fost, multă vreme, colegi de emisiune
  • Click!: Salutare, Adrian Cristea. Îți mai spune cineva așa, pe numele adevărat?

Bursucu: Adrian Cristea nu. Adi îmi mai spune mama și mai îmi spune iubita mea. În rest toți imi spun Bursucu...

  • Frumoasa ta iubita pe care am văzut-o la Teo Show, în emisiunea în care ai fost aniversat și ați plecat împreună...

Mulțumesc pentru compliment. Rară apariție și cred că o să mai apară peste 5-10 ani. Ea a venit pentru mine, nu este cu televiziunea, jobul ei este administrator la un parc acvatic la Mamaia. Ea cu televiziunea nu înțelege, nu se bagă, nu vrea și mi-a și zis că eu sunt artistul familiei. Acum să vedem cu fetele dacă mă urmează. Cea mare a făcut niște dansuri, acum s-a dus pe echitație, nu mai vrea cu dansul, dar asta mică are înclinațîi de artistă, cântă, dansează. Îi place.

  • Ai început un nou proiect...

O nouă aventură în viață mea, matinalul de la Kanal D.

George Tănase, Viviana Sposub şi Bursucu prezintă matinalul Kanal D
George Tănase, Viviana Sposub şi Bursucu prezintă matinalul Kanal D
  • Crezi că "te coafează" acest proiect?

Sper să mă coafeze, repetițiile spun că suntem bine. Este un matinal, tot o emisiune de divertisent până la urmă, o emisiune cu multă informație, încercăm să oferim multă informație, pe care să le transformăm în momente funny sau nu, în funcție de subiect. Vom aborda cele mai importante subiecte ale zilei. Umorul aferent dimineți, că de aia e matinal, să râdem, să ne simțim bine, să încercăm să plecăm cu un zâmbet pe față de acasă. Avem echipa tânără, cu un vibe bun, George Tănase nu a mai făcut asta până acum și este exact genul ăla de "hai să aflu tot", să încerc să descopăr, să învăț, să văd cum este, îi place. El a făcut doar stand up, imitații și Youtube. Și a venit într-o lume nouă și vrea să învețe. Au fost momente funny încă din prima zi la repetiți, când i-am pus lui George cască și am ras toată ziua.

  • Cum este să schimbi partenerii de filmare?

Am un mic avantaj din punctul asta de vedere: am avut șansa să lucrez la trei emsiuni pînă acum cu trei partenere diferite: Ana Maria Barnoski, Andreea Mantea și Teo Trandafir. Acum am ajuns la George și Viviana. Niciodată nu am încercat să o pun pe Ana în locul lui Teo sau pe Teo în locul lui Mantea, fiecare a fost diferită. La Teo mi-e mai greu, de ce? Pentru că am avut chimia noastră, faptul că am lucrat zi de zi împreună, glumele, faptul că ne cunoaștem din gesturi, lucrurile astea s-au creat în timp. Şase ani, o lună și 20 de zile lucrate zi de zi. Eu cu Teo ne-am cunoscut cu mulți ani înainte.

Bursucu şi Teo Trandafir se cunosc de 20 de ani

Bursucu şi Teo Trandafir, acum 20 de ani
Bursucu şi Teo Trandafir, acum 20 de ani
  • Am văzut o poză cu tine și ea când tu erai foarte mic... Ne poți spune povestea ei?

Aceea este o poză făcută la mare, la Majestic Olimp, aveam eu 15 ani. Acum 20 de ani. Eram dansator, făceam dans sportiv de performanță și am semnat un contract acolo, la Majestic, aveau vara un program artistic, cred că fac și acum cu Anca Țurcașiu, care cântă și prezintă, plus mulți artiști. În anul acela, Teo a venit și a făcut o emisiune la mare exact la piscina de la Majestic, se numea "Vara ispitelor" și erau concurenți Cosmina Păsărin, Victor Slav sau Bogdan Vlădau. Și tot ea făcea Teo Show la Pro TV tot de la mare. Și uite așa ne-am împrietenit pentru că ei își făceau emisiunea ziua, iar seară veneau la terasă, avea o masă centrală. Noi aveam program artistic, dansam. Și după mai multe seri ne-au chemat să bem un pahar, am stat la o distracție și așa s-a legat prietenia. După, eu am ajuns în Pro TV în calitate de dansator și am ținut legătura permanent.

Bursucu, la un pas de paralizie din cauza unui accident de dans

Ne-am sudat foarte tare prietenia în momentul în care eu am avut un accident, s-a întâmplat în trupa de balet, mi-a căzut un coleg în cap dorind să sară peste mine, și-a dat seama că se duce peste fete și le lovește și a vrut să cadă în fața mea. Și mi-a căzut în cap, am ajuns la spitalul de Urgență, am avut guler cervical o lună jumătate, era să rămân paralizat de la gât în jos, a trecut. Iar ea era singurul om care mă suna în fiecare zi, să mă întrebe dacă am nevoie de ceva, dacă vreau dulce să-mi trimtă orice. După o lună jumătate, când am avut nevoie să ies din casă, m-am dus direct în Buftea, să văd studiourile și colegii, eram la "Dansez pentru tine". Și am ajuns acolo și când m-a văzut la marginea platoului, m-a chemat înăuntru și mi-a zis "ce faci mă, mai ești dansator, mai poți?", ea știind ce pot, într-o săptămână urmând să scap de guler. Eram dansator în trupa lui Edi Stancu. Și mi-a zis să întru în horă să vadă dacă mai pot să dansez, și cu guler am dansat ... Și toate lucrurile s-au legat, ea a plecat, eu am rămas în Pro. A fost un moment cumva când drumurle noastre s-au despărțit pînă într-o zi când și emisiunea "Dansez..." s-a terminat.

Cum a ajuns Bursucu să lucreze la Kanal D

  • Unde v-ați revăzut?

Ne-am întâlnit în față la foișor la Kanal D, eu plecam de la Antena Stars, fusesem ca invitat, era cât pe ce să semnez cu Antena 1. Ne-am întâlnit aici și mi-a zis "Nu vrei mă să facem o emisiune împreună să ne aducem aminte de tinerețe?". Și eu i-am zis că da, dar nu cred că vrea cineva. Și mi-a zis, bine, lasă-mă să te sun. Pe 23 decembrie dădeam cu lavabilă în sala de dans și sună telefonul. Am crezut ca e  o glumă și i-am zis să lase vrăjeala. Și mi-a zis "Sunt eu Teo, prostule". Și în momentul ăla mi-am dat seama că e ea pentru că ne permiteam lucrurile astea. Mi-a zis că a vorbit și că de pe 5 ianuarie începe un nou sezon și mă așteaptă. M-a sunat apoi producătoarea Andreea Godeanu de pe vremea aceea și am început emisiunea.

  • Nu ți-a fost greu să te muți de la Teo la matinal?

Ba da, însă este o nouă provocare. În viață este bine să ai provocări și să nu-ți fie frică de un nou început. Eu am fost că o păsărică ce a crescut - am învățat și a venit vremea să zbor. Șefii au luat hotărârea, a crescut, avem nevoie de el într-un alt proiect, Teo este Teo. Kanal D nu a avut matinal...

Cum arată o dimineaţă obişnuită pentru Bursucu

  • Acum la cât te trezeșți?

La 5.30. De luni până vineri, sunt în București, apoi în weekend plec la fete la Constanța. Pentru mine, provocările noi înseamnă foarte mult. E o nouă provocare. Dar niciodată să nu spui niciodată, nu știi unde te va duce viața. În momentul în care ți se oferă șansă să faci un proiect nou, să încerci ceva nou, de ce nu? Iar eu am mare încredere în proiectul ăsta. Mi se pare că e ceva ce Kanal D avea nevoie, mi se pare că venim cu un plus de energie, îmi place formatul matinalului, multă informație. nu hăhăială, sunt așezate lucrurile, avem o echipă nouă și tânără, inclusiv reporterii și cred că energia noastră poate schimba lucrurile. Eu sunt ca un soldat, nu îmi este că îmi e somn... Eu dacă îmi dai un program mă trezesc. Orice poți să spui despre mine dar nu că nu sunt serios. Dacă faci ce ți place...

  • Ce faci dimineață când te trezești?

La 5.30 mă dau jos din pat, la 7sunt la Kanal D. E nasol că e noapte afară, indiferent că e vara sau iarnă, nu merge nimeni. E liniște. Îmi pun hainele de seară pe umeraș, adidașii, ciorapii, sunt fixist. Fac duş mecanic, mă spăl, am intrat în haine, cu ochii închiși, la 6 și 15, și 20 ies din casă.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net