Cât de bine arată iubita lui Bursucu! Andreea a trecut printr-o dramă de neimaginat

Ultima actualizare:

Bursucu a publicat recent pe contul personal de Instagram o imagine cu partenera lui, Andreea, iar fanii le-au trimis numai complimente celor doi. Iată imaginea!

Bursucu, alături de iubita lui, Andreea, și fiica lor, Anays Foto: Arhivă personală
Bursucu, alături de iubita lui, Andreea, și fiica lor, Anays Foto: Arhivă personală

Bursucu are cu se mândri! Așa spun și admiratorii lui, care au comentat în dreptul unei imagini pe care prezentatorul TV a pus-o pe Instagram, în care apărea iubita lui, Andreea Șerban. Andreea i-a dăruit lui Bursucu o fetiță, pe micuța Anays, însă l-a făcut de două ori tătic! Partenera prezentatorului mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Alesia, care a împlinit 16 ani, pe care Bursucu o consideră ca pe propria lui fiică.

Andreea, iubita lui Bursucu, lăudată pe rețelele de socializare

Deși a trecut printr-o adevărată dramă, după ce i-a murit iubitul de la vremea respectivă rămânând cu fetița pe care a crescut-o singură apoi încă de la vârsta de 3 ani, problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții nu se citesc deloc pe chipul Andreei. Bursucu a publicat o imagine în care aceasta apare aranjată, și mai că am fi confundat-o cu fiica lor cea mare, Alesia.

Andreea a primit complimente și din partea admiratorilor lui Bursucu, lăudându-l pe acesta pentru alegerea partenerei sale. „Iubirea mea”, a scris prezentatorul TV în dreptul imaginii cu iubita lui: scurt dar de efect. 

Alesia, fiica vitregă a lui Bursucu, a moștenit trăsăturile mamei ei, iar acum, odată ce a crescut, cele două sunt ca două picături de apă. Andreea este extrem de mândră de ambele sale fiice și publică adesea imagini cu ele pe rețelele de socializare. Viața nu a fost însă mereu așa liniștită pentru ea. 

Drama prin care a trecut iubita lui Bursucu, în urmă cu câţiva ani

Andreea Șerban și Bursucu sunt împreună de ani de zile și au o relație fericită, iar prezentatorul a vorbit de nenumărate ori despre dragostea pe care i-o poartă și fiicei lui vitrece, căreia i-a spus mereu că este a lui și o alintă „iubita lui tati”. Andreea a crescut-o pe Alesia singură, de la trei ani, după ce partenerul ei de atunci a murit, însă și-a refăcut viața alături de Bursucu și de atunci sunt o familie fericită.

Andreea este o foarte veche prietenă şi ţin mult la ea. A avut o viaţă şi un destin foarte greu. Şi-a pierdut iubitul cu care avea un copil atunci când copilul avea vreo 3 ani. Pentru ea a fost o traumă absolut îngrozitoare. Andreea şi-a crescut singură copilul şi nu a mai avut nicio relaţie până să-l cunoască pe Bursucu, din câte ştiu eu”, dezvăluia chiar Oana Roman în urmă cu ceva vreme, fiind prietenă cu iubita lui Bursucu. Prezentatorul TV a glumit recent că Alesia a crescut și și-a cumpărat deja „pistol” pentru viitorii pretendenți ai tinerei.

bursucu alexia jpg

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net