INTERVIU De ce Bursucu nu locuiește cu iubita și fiica. Care este secretul prieteniei cu Teo Trandafir

Ultima actualizare:

    Bursucu se ocupă de două emisiuni la Kanal D În fiecare weekend fuge la Constanța să-și vadă familiafoto: Kanal D
Bursucu se ocupă de două emisiuni la Kanal D În fiecare weekend fuge la Constanța să-și vadă familiafoto: Kanal D

Bursucu, colegul de prezentare al lui Teo Trandafir, este fericit că va învârti din nou “Roata Norocului”, la Kanal D, alături de frumoasa lui colegă de platou, Ana-Maria Barnoschi. Incepând din 31 mai, în fiecare duminică seară, de la ora 20:00, telespectatorii se vor putea distra din nou alături de carismaticii prezentatori. Ce trucuri despre televiziune a “furat” de la Teo, cât de des face naveta la Constanța și ce își dorește să facă după ce vom reveni la starea de dinainte de coronavirus, Bursucu a dezvăluit totul pentru Click!

  • Începe un nou sezon “Roata Norocului”, la Kanal D! La ce să ne așteptăm?

Sunt fericit că oamenii de acasă vor putea urmări episoade proaspete din acest show care îmbină buna dispoziție cu umorul, cu muzica bună și premiile uriașe. În același timp, face fericiți și oameni aflați în dificultate, pentru că în continuare avem vedete invitate care vor juca pentru aceștia. Suntem la fel de puși pe glume, și eu, și Ana-Maria. Apropo de Ana, să știți că râde la fel de special! Nici de pedepse nu vom duce lipsă! Îi așteptăm pe telespectatori începând din 31 mai, în fiecare duminică seară, de la ora 20:00, la Kanal D! 

Bursucu locuiește la București, iar partenera lui de viață stă cu copiii în Constanța
Bursucu locuiește la București, iar partenera lui de viață stă cu copiii în Constanța
  • Cum îți place să definești relația ta cu Teo Trandafir?

Prietenie adevărată cu tot ce implică ea. Ne suntem aproape unul celuilalt și la bine, și la greu.

  • Ce ai avut de învățat de la Teo sau ce ai "furat" în ceea ce privește televiziunea și nu numai?

Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști.

Teo Trandafir și Bursucu nu sunt numai colegi, ci și buni prieteni
Teo Trandafir și Bursucu nu sunt numai colegi, ci și buni prieteni
  • Cât de tare îți lipsește dansul de când faci televiziune?

Nu îmi lipsește, pentru că este în continuare parte din viața mea. Este adevărat că lucrez doar pentru anumiți artiști și pe anumite proiecte. Am o trupă de dans, particip la evenimente ca să aducem bucurie oamenilor. Dansul este parte din mine. Este adevărat că nu mă mai ocup de o trupă de copii și nici nu mai dansez constant într-o trupă, dar coregraf sunt în continuare. Ultimul eveniment l-am avut chiar la Sala Palatului, concertul lui Fuego, în februarie.

  • Cine dansează cel mai mult la voi acasă?

Cea mică. La un an și zece luni dansează pe absolut orice fel de melodie. Dansează și când sună telefonul. Este cea mai bună dansatoare din familie, îi place foarte tare. Nu pot ține pasul cu ea, mă "bate", dansează din tot corpul, are propriul stil.

Bursucu și iubita lui trăiesc în orașe diferite

Ana-Maria Barnoschi și Bursucu se întorc la Roata Norocului
Ana-Maria Barnoschi și Bursucu se întorc la Roata Norocului
  • Cum te împarți între jobul tău și meseria de tătic? Cât de tare îți lipsesc fetele tale atunci când nu ești lângă ele, acasă?

Îmi lipsesc foarte mult… Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, și se dezvoltă foarte repede. E importantă orice zi pierdută din viața lor pentru mine. Acum merg la Constanța săptămânal, plec vineri după emisie și mă întorc luni în Capitală. De fiecare dată când revin acasă, îmi pare că mezina noastră a crescut vizibil, mi se pare că vorbește mai mult, că face lucruri noi. Cea mare are 14 ani și jumătate, e deja adolescentă.

  • Cât de des faci naveta la Constanța? De ce nu locuiți încă împreună în București, tu și iubita ta?

Acum, după starea de urgență, fac naveta săptămânal. În București locuiesc într-un apartament, la Constanța avem o casă foarte mare cu o curte generoasă. Copiii au nevoie să se dezvolte într-un spațiu adecvat și în liniște. Un alt lucru important de care am ținut cont în decizia de a avea “cartierul general”’ la Constanța, a fost școală. Să petreci ore în trafic pentru a duce și a aduce copilul de la școală este obositor și pentru copil, și pentru părinte. Andreea are în continuare business în Constanța, iar eu aici. Dar principalul considerent au fost copiii. În această perioadă de izolare a fost extraordinar că au avut o curte în care să poată ieși să se joace în aer liber.

  • Care este primul lucru pe care îl vei face când se va termina povestea cu acest virus?

Nu am un lucru special pe care doresc să-l fac. Eu ies în fiecare zi să merg la "Teo Show" și în weekend sunt acasă în Constanța, la mare. Dar îmi doresc foarte mult, după ce trece această pandemie, ca lucrurile să revină la normal. Oamenii să se poată bucura de vacanță, de mare, de munte, de întâlnirile cu prietenii, cu familia.

  • De ce îți este cel mai tare dor acum?

De ieșirile cu prietenii, de un grătar în jurul căruia să povestim. Mi-e dor de normalitate.

  • Ai ținut vreodată diete? Ți-au dat bătăi de cap?

Am ținut, dar bătaie de cap e mult spus că mi-ar fi dat. Apreciez bărbații care fac mult sport. Și eu fac sport, uneori mai des, alteori mai rar, am grijă la alimentație. Până la 22-24 de ani am fost un slăbănog cu pătrățele pe abdomen. Viața mea a fost un sport total, de dimineață până seara. Când m-am lăsat de sportul de performanță, am descoperit o altă lume, m-am mai născut o dată. Faptul că puteam să mănânc lucruri care îmi erau interzise înainte, că am aflat că pot trăi și fără durere a reprezentat o altă viață pentru mine.

  • Dacă nu ar fi fost televiziunea și Teo Show, ce anume crezi că ai fi făcut acum?

Când am primit propunerea să vin la Teo Show, tocmai deschisesem și o sală de dans pentru copii. Probabil că aș fi rămas în zona dansului... Dar viață mi-a rezervat acest drum. M-am suit în acest tren și îmi este bine.

  • Care este motto-ul după care te ghidezi în viață?

Fă tot ceea ce vrei să faci, fără să ai regrete. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net