Exclusiv! Chinurile tatălui lui Teo Trandafir! Ion Uță: „Vreau să plec din lumea asta…a venit timpul!”

Tatăl lui Teo Trandafir trece printr-o perioadă grea a vieții, este imobilizat la pat din cauza problemelor de sănătate specifice vârstei, iar faptul că nu se mai poate mișca liber l-a dărâmat. În exclusivitate pentru Click!, tatăl vedetei tv a mărturisit prin ce chinuri trece.

image
Teo, în lacrimi în emisiunea pe care o moderează, după ce tatăl ei a intrat în direct. Foto: wowbiz

Ion Uță, tatăl lui Teo Trandafir, medic cardiolog de profesie, locuiește în prezent Brăila și se confruntă cu grave probleme de sănătate. În vârstă de 80 de ani, medicul Ion Uţă, tatăl lui Teo Trandafir, este imobilizat la pat și își trăiește bătrânețile cu dorul fiicei sale în inimă, pe care o roagă insistent să nu se îngrijoreze pentru el și că cel mai bine e să se focuseze, așa cum el și-a dorit dintotdeauna, pe carieră și fiica sa, Maia.

Veniturile tatălui lui Teo după pensionare sunt în jur de 1.500 de lei pe lună. Ion Uță se poate, însă, lăuda cu o avere frumușică, căci de-a lungul vieţii a agonisit câteva terenuri şi proprietăţi.

Click! l-a contactat pe tatăl lui Teo Trandafir, care a fost impresionat până la lacrimi după ce vedeta a mărturisit că ultimul bărbat care i-a spus te iubesc a fost chiar el. De altfel, medicul Ion Uță urmărește constant emisiunea pe care prezentatoarea tv o moderează la tv, fiind la curent și cu declarațiile pe care le-a făcut chiar zilele trecute despre el.

stanga
dreapta
Ion Uţă nu şi a mai  văzut nepoata, pe  Maya, din 2010 jpeg
Teo Trandafir vrea s o ajute pe Maia să deprindă tainele bucătăriei de la o vârstă fragedă jpeg
Teo Trandafir se numără prntre vedetele care a scăpat de kilogramele în plus după o operație la stomac  Uite ce bine îi stă acesteia în blugi strâmți jpeg
Teo Trandafir jpeg
Teo Trandafir și Antonio Passarellis nu mai lucrează împreună jpeg
Teo Trandafir jpeg
2 3 bd dum teo trandafir 3 jpeg
teo trandafir jpeg
teo trandafir maia jpeg
Teo Trandafir apare la Kanal D de luni până vineri, 16 45 jpeg
teo trandafir jpeg
Teo Trandafir și Iosef Constantin jpeg
teo trandafir jpeg
teo trandafir iosef constantin jpeg
teo trandafir jpeg
Teo Trandafir jpeg

Așa e, eu și Teo vorbim cât de mult se poate și ne spunem te iubesc. Ne mai luam și așa la câte o ceartă pe subiectul cine iubește mai mult, că eu o țin una și bună că eu o iubesc mai mult. Vorbim amabilități. E o distanță între noi totuși. Ea are treburile ei, eu am treburile mele. Ne vedem cât de des se poate, vorbim la telefon și se interesează de soarta mea.

Eu sunt rău cu sistemul motor, nu pot să mai merg, să alerg! Ea mă întreabă mereu: <tată, pot să fac ceva pentru tine?> Eu îi spun:< Teo, pune-te tu pe tine în față și pe fata ta!>.”, a declarat bărbatul, în exclusivitate pentru Click!.

La 80 de ani, Ion Uță este chinuit de bolile bătrâneții și și-a cam pierdut orice speranță. Tatăl lui Teo Trandafir 

Eu am o treabă...vreau să plec! Trebuie să plec pentru că e timpul! Am 80 de ani, s-a făcut timpul!

Eu știu că am făcut un lucru bun în viață! Am făcut un copil, a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut în toată viața mea. Dincolo de facultăți, de meserie, de orice!”, ne-a mai spus, emoționat, bărbatul.

Teo Trandafir și tatăl ei, medicul cardiolog Ion Uță, au îngropat securea războiului, în urmă cu câțiva ani, după ce o perioadă bună de timp au fost ca șoarecele și pisica. Neînțelegerile dintre tată și fiică au debutat în 2011, atunci când Teo, diagnosticată cu pancreatită, a fost operată de urgență, la Viena. Ion Uță nu și-a vizitat atunci fiica la spital. Supărată fiind, Teo nu și-a invitat tatăl la nunta ei cu Constantin Iosef, apoi, nici Ion Uță nu a invitat-o la cununia lui civilă, cu cea de-a doua sa soție.

Acum, cei doi au o relație excepțională, iar prezentatoarea de la Kanal D este preocupată constant de starea de sănătate a tatălui său. Teo Trandafir a recunoscut, recent, că tatăl său a fost ultimul bărbat căruia i-a spus: „Te iubesc!” Ion Uță a fost impresionat până la lacrimi când a auzit declarația de dragoste a fiicei sale!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
foto 1   Cristina Spatar JPG
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg