Bianca Dragusanu a pierdut sarcina? Uite cum se injecteaza! Interventiile astea sunt interzise gravidelor

Bianca Drăgușanu a anunțat recent că este însărcinată, însă acum vedeta și-a uimit din nou fanii, după ce a postat imagini în timp ce-și făcea o mărire de buze, intervenție care este interzisă gravidelor. Oare blondina a pierdut sarcina?

bianca dragusanu
Bianca Dragusanu a pierdut sarcina? Uite cum se injecteaza!

Bianca Drăgușanu a făcut recent anunțul că ar fi însărcinată cu Bădălău, iar surse din anturajul vedetelor au dezvăluit pentru Click! că blondina ar trebui să nască gemeni. 

După cum se știe, Bianca a avut probleme de fertilitate și chiar a pierdut o sarcină, pe când era într-o relație cu Botezatu. Diva a postat pe Instagram imagini ce o înfățișează la medicul estetician, pentru o procedură de mărire a buzelor. Nimic nou sub soare până aici, însă, astfel de intervenții sunt interzise gravidelor. 

O dată cu apariția acestor imagini, a început să se speculeze că Bianca Drăgușanu ar fi pierdut sarcina cu Bădălău, pentru că nu ar fi prima dată când blondina trece printr-o astfel de dramă. 

Citește și Bianca Drăgușanu, o sarcină pierdută cu Botezatu și mai multe înseminări eșuate cu Alex Bodi 

InkedMicrosoftTeams image (3) LI jpg
Bianca Drăgușanu și-a mărit buzele

Bianca a urmat tratamente de fertilizare în valoare de 100.000 de euro

Se pare că Bianca a fost destul de reticentă când Bădălău și-a manifestat dorința să aibă un copil cu ea. Diva avusese probleme de fertilitate și în relația cu Alex Bodi, când a efectuat mai multe tratamente în acest sens, care din păcate au eșuat. 

Până la urma diva s-a lăsat înduplecată de Bădălău și ar fi urmat tratamente de fertilizare în Turcia, în valoare de 100.000 de euro.

Bianca Drăgușanu este abonata clinicilor pentru intervenții estetice

Bianca este gata să facă absolut orice pentru a arăta impecabil. Vedeta a trecut prin mai multe operații estetice, printre care, mărirea bustului și a posteriorului, iar la nivelul feței, și-a micșorat nasul și și-a operat ochii pentru a avea «privire de vulpiță», un trend foarte în vogă la Hollywood. 

stanga
dreapta
image
image
image
image
bianca 4 png
bianca dragusanu 3 jpg
bianca dragusanu jpg
bianca dragusanu 2 jpg
bianca dragusanu instagram jpg
bianca dragusanu caine
bianca dragusanu sofia instagram jpg
bianca dragusanu si gabi badalau

Adevărul este că Bianca muncește extrem de mult și la sala de sport și urmează o dietă foarte strictă, fapt ce presupune o disciplină de fier. Vedeta este pasionată de fitness și postează adesea pe social-media clipuri de la antrenamente. În ultima, vreme blondina a început să practice și kick-boxing, un sport de contact, care o menține în formă.

Bianca ar fi însărcinată cu Bădălău

Bianca a fost în centrul atenției în ultima vreme după ce surse din anturajul ei au declarat pentru Click! că vedeta ar fi însărcinată cu Bădălău. Mai mult de atât, blondina ar urma să nască gemeni.

Citește și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, părinți de gemeni!

Sarcina Biancăi ar fi fost de fapt adevăratul motiv pentru care vedeta a dat buzna la petrecerea lui Bădălău și l-a fugărit cu bâta de baseball la miezul nopții, generând un scandal de proporții. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
trans bhutan cnn
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg