Bianca Dragusanu a pierdut sarcina? Uite cum se injecteaza! Interventiile astea sunt interzise gravidelor

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a anunțat recent că este însărcinată, însă acum vedeta și-a uimit din nou fanii, după ce a postat imagini în timp ce-și făcea o mărire de buze, intervenție care este interzisă gravidelor. Oare blondina a pierdut sarcina?

Bianca Dragusanu a pierdut sarcina? Uite cum se injecteaza!
Bianca Dragusanu a pierdut sarcina? Uite cum se injecteaza!

Bianca Drăgușanu a făcut recent anunțul că ar fi însărcinată cu Bădălău, iar surse din anturajul vedetelor au dezvăluit pentru Click! că blondina ar trebui să nască gemeni. 

După cum se știe, Bianca a avut probleme de fertilitate și chiar a pierdut o sarcină, pe când era într-o relație cu Botezatu. Diva a postat pe Instagram imagini ce o înfățișează la medicul estetician, pentru o procedură de mărire a buzelor. Nimic nou sub soare până aici, însă, astfel de intervenții sunt interzise gravidelor. 

O dată cu apariția acestor imagini, a început să se speculeze că Bianca Drăgușanu ar fi pierdut sarcina cu Bădălău, pentru că nu ar fi prima dată când blondina trece printr-o astfel de dramă. 

Citește și Bianca Drăgușanu, o sarcină pierdută cu Botezatu și mai multe înseminări eșuate cu Alex Bodi 

Bianca Drăgușanu și-a mărit buzele
Bianca Drăgușanu și-a mărit buzele

Bianca a urmat tratamente de fertilizare în valoare de 100.000 de euro

Se pare că Bianca a fost destul de reticentă când Bădălău și-a manifestat dorința să aibă un copil cu ea. Diva avusese probleme de fertilitate și în relația cu Alex Bodi, când a efectuat mai multe tratamente în acest sens, care din păcate au eșuat. 

Până la urma diva s-a lăsat înduplecată de Bădălău și ar fi urmat tratamente de fertilizare în Turcia, în valoare de 100.000 de euro.

Bianca Drăgușanu este abonata clinicilor pentru intervenții estetice

Bianca este gata să facă absolut orice pentru a arăta impecabil. Vedeta a trecut prin mai multe operații estetice, printre care, mărirea bustului și a posteriorului, iar la nivelul feței, și-a micșorat nasul și și-a operat ochii pentru a avea «privire de vulpiță», un trend foarte în vogă la Hollywood. 

Adevărul este că Bianca muncește extrem de mult și la sala de sport și urmează o dietă foarte strictă, fapt ce presupune o disciplină de fier. Vedeta este pasionată de fitness și postează adesea pe social-media clipuri de la antrenamente. În ultima, vreme blondina a început să practice și kick-boxing, un sport de contact, care o menține în formă.

Bianca ar fi însărcinată cu Bădălău

Bianca a fost în centrul atenției în ultima vreme după ce surse din anturajul ei au declarat pentru Click! că vedeta ar fi însărcinată cu Bădălău. Mai mult de atât, blondina ar urma să nască gemeni.

Citește și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, părinți de gemeni!

Sarcina Biancăi ar fi fost de fapt adevăratul motiv pentru care vedeta a dat buzna la petrecerea lui Bădălău și l-a fugărit cu bâta de baseball la miezul nopții, generând un scandal de proporții. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net