Bianca Drăgușanu s-a filmat cu sânge la nas! «M-a bătut de data asta»

Bianca Drăgușanu și-a luat urmăritorii virtuali prin surprindere, după ce apare în mai multe imagini cu sânge pe față, în zona nasului. Aceasta a oferit ulterior și explicații în legătură cu incidentul. Iată ce s-a întâmplat!

Bianca Drăgușanu s-a filmat cu sânge în zona feței Foto: Instagram
Bianca Drăgușanu s-a filmat cu sânge în zona feței Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu a publicat pe contul personal de Instagram mai multe filmulețe în care apare lovită în zona nasului, cu sânge pe față. La o primă vedere a imaginilor, urmăritorii săi au crezut că aceasta ar fi fost din nou implicată într-un scandal.

Bianca Dragusanu s-a filmat cu sânge pe față

Din fericire, Bianca a explicat rapid că întregul incident a avut loc la sală, acolo unde de ceva vreme ia cursuri pentru un sport de contact, în vederea autoapărării, dar și pentru a se menține în formă.

De data aceasta, a glumit fosta asistentă TV, și-a luat bătaie, iar pozele sunt grăitoare în acest sens. În stilul caracteristic, Bianca Drăgușanu a făcut haz de necaz, explicând că o să își ia revanșa cât de curând.

„Ca în orice bătaie, mai dai, dar mai și iei. M-a bătut, de data asta. Dar mă revanșez eu!", a fost replica Biancăi Drăgușanu. 

Bianca Dragusanu, cu vânătăi în urma antrenamentelor pe care le practică

Nu e prima oară când aceasta iese „șifonată” din sala de forță, Bianca publicând de curând și câteva imagini cu vânătăile cu care s-a ales pe mâini, după sportul agresiv pe care îl practică de o perioadă.

Deși a arătat că poartă echipament special pentru a nu se răni, se pare că Drăgușanu își varsă cu patos toată supărarea în timpul antrenamentelor, astfel că ajunge să se și accidenteze. 

Citește și: Bianca Drăgușanu, plină de vânătăi. A arătat tot pe Instagram

Bianca Drăgușanu, agresată în trecut de Alex Bodi

Din păcate, vânătăile obținute în urma antrenamentelor de la sală nu au fost însă singurele cu care s-a confruntat Bianca, de-a lungul timpului. Aceasta l-a acuzat pe fostul ei partener, Alex Bodi, de agresiune fizică, aducând atunci mai multe probe cu privire la bătaia încasată. Acesta este și motivul pentru care se crede că Drăgușanu s-a apucat de ceva vreme de cursuri de autoapărare, pentru a nu mai ajunge niciodată în situația respectivă.

Citește și: Bianca Drăguşanu, plină de vânătăi. A fost agresată de fostul iubit

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net