Bianca Drăguşanu, plină de vânătăi. A fost agresată de fostul iubit

image
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au terminat relaţia cu violenţe fiziceFoto: arhivă personală

Cu ce gust amar a rămas Bianca Drăguşanu după aniversarea de 37 de ani de acum câteva zile. Blondina a vrut să-şi facă seara frumoasă, la un local de fiţe, şi în mare parte a şi reuşit, doar că finalul a părut desprins dintr-un film în care protagoniştii au devenit din iubiţi adevăraţi duşmani, iar de la ceartă s-a ajuns repede la agresiuni fizice. Surse din anturajul fostei prezentatoare tv au povestit pentru Click! că motivul despărţirii dintre Bianca Drăguşanu şi musculosul Alex Bodi are legătură strânsă cu urmele vizibile cu care blonda a apărut la scurt timp după petrecere.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi a ajuns la final, unul chiar nefericit după doar jumătate de an. Cei doi formau un cuplu frumos, ba chiar au fost admiraţi îndelung în urmă cu o lună când au fost naşi de botez. De atunci însă lucrurile s-au schimbat radical. Iubitul Biancăi a stat mai mult pe la Mediaş, unde s-ar fi ocupat de afaceri, iar vedeta la Bucureşti, unde deţine un atelier de croitorie.

image
De ziua ei, Bianca Drăguşanu a primit buchete imense de flori

Ziua de 6 martie, când Bianca Drăguşanu a împlinit 37 de ani, a fost momentul adevărului pentru cei doi, care erau certaţi de o săptămână. Blondina şi-a chemat prietenii în Herăstrău şi a petrecut fără să se uite la bani. La finalul serii a achitat o notă astronomică de 7500 de lei, dar fericirea sărbătoritei avea să dispară la câteva ore distanţă şi nu din cauza banilor cheltuiţi. Potrivit unor surse din preajma Biancăi, Alex Bodi a venit la restaurant cu un cadou pe care l-a lăsat femeii iubite şi s-a retras. Atunci, toată lumea a catalogat gestul lui o dovadă de dragoste şi respect. Omul de afaceri nu a fost invitat la petrecere şi totuşi a ţinut să-şi felicite fosta iubită. Adevărul avea însă să iasă la iveală mai târziu, când  cei doi aveau să-şi declare un adevărat război.

Bianca Drăguşanu, cu vânătăi pe sâni de ziua ei  

"Cine a urmărit conturile de socializare îşi putea da seama uşor că ei nu au mai avut aceleaşi activităţi. Ea a fost mai mult la Bucureşti, iar el la Mediaş, unde a avut treabă. De data aceasta separarea pare să fie definitivă. Au terminat-o de tot. El a şi plecat la Paris cu altcineva, aşa ca să fie treaba-treabă. Bianca a fost înşelată de mai multe ori. Ea nu poate trece peste principiile ei, aşa că nu are cum să ierte ce s-a petrecut. S-a întâmplat fix ce se vede pe corpul ei. Probabil că el va încerca să nege că a fost violent", ne-au povestit prietenele blondei.

image
Bianca Drăguşanu a apărut cu o vânătaie pe mână

Urmele discuţiei aprinse care s-a încheiat urât se văd şi în fotografiile Biancăi Drăguşanu. În urmă cu doar câteva zile, blondina a publicat o imagine cu ea într-o rochie fabuloasă, dar fanii au remarcat imediat că are o vânătaie pe braţ. Şi nu ar fi singura! Şi la ziua ei a apărut cu nişte echimoze pe sâni.

Care a fost reacţia lui Alex Bodi după despărţire   

Alex Bodi a recunoscut la un post tv gravitatea situaţiei, fără a preciza ce a făcut. El a subliniat că nu s-au certat din cauza fostei lui soţii cu care ar fi petrecut ceva timp recent. “Nu e vorba de a doua şansă între noi. Motive sunt mereu, pentru că nu se poate să ne despărţim fără motiv…Au fost mai multe hibe din partea mea. Acum chiar am decis să nu ne mai împăcăm. (...) M-am săturat de gelozii. Eu am greşit-o puţin în nişte chestii. Nu sunt omul care să fie gelos. Am iubit-o. Nu m-am folosit de imaginea ei”, a povestit Alex Bodi la Antena 1 asumându-şi partea lui de vină.

Bianca Drăguşanu, cu picioarele pline de vânătăi de la bătăile încasate de la Coco Păun

Bianca Drăguşanu nu prea a avut noroc în amor. Blondina a rămas cu adevărate sechele de la o relaţie tumultoasă pe care a avut-o în adolescenţă. “Am avut o relaţie de doi ani de zile, în care am trăit terorizată. Individul acela (n.r. Coco Păun) mi-a strivit picioarele. Într-o dimineaţă, când am mers să duc câinele afară, la 6.00 dimineaţa, m-a răpit din faţa casei mele şi m-a dus la cabana lui din Petroşani. Era ziua mea, eram la Târgu-Jiu şi am plecat de la el fără să-i spun. M-a prins şi m-a bătut în plină stradă. Am avut şi martori pentru acest lucru şi a fost arestat. Între timp, eu mi-am retras plângerea, pentru a-l lăsa să aibă o viaţă fericită”, declara Bianca în trecut.

Bianca Drăguşanu s a operat de 7 ori la picioare  Ultima intervenţie a fost în 2017  jpeg
Bianca Drăguşanu s-a operat de 7 ori la picioare. Ultima intervenţie a fost în 2017

În urmă cu doi ani, blondina a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la picioare în speranţa că va scăpa de echimoze,  ”amintiri” de la fostul iubit din tinereţe: “M-am operat a şaptea oară la picioare, ca să pot dansa la botez. Trebuie să port nişte ciorapi compresivi, mă bucur că vânătăile nu se mai văd acum aşa de rău, le mai maschez cu fond de ten. La botez voi putea purta tocuri înalte, căci am mai scăpat şi de dureri, în urma operaţiei”, povestea Bianca pentru Click! când a botezat-o pe micuţa Sofia, fetiţa pe care o are din relaţia cu Victor Slav.

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
laura cosoi
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar