Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu în sânul familiei

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au negociat marea împăcare la Nuba, la doar câteva zile după ce și-au spus adio. Dovada supremă de asumare a relației, marea lor problemă, a fost gestul afaceristului la care nimeni nu se aștepta. Click! a aflat că milionarul a dus-o pe diva showbiz-ului românesc la nunta celebrei Nicole Cherry, în locația de lux a a familiei, chiar în Bolintin Vale. Pont: acolo se afla și Sabina Bădălău!

Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu în sânul familiei
Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu în sânul familiei

Diva din showbiz și milionarul cuceritor și-au negociat dur împăcarea! Nici Bianca Drăgușanu nu se aștepta la un asemenea gest!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt, din nou, împreună, iar de această dată relația lor este mai serioasă ca oricând, căci afaceristul a acționat împotriva tuturor și a dus-o fix în cel mai important loc pe care milionarul îl deține: în Bolintin Vale, chiar în restaurantul de 5 stele, unde prietenii apropiați, dar și sora afaceristului se aflau, la nunta lui Nicole Cherry. 

Citește și Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, la Teo Show!

Vă povestim pas cu pas întregul scenariu! Cititorii noștri au trimis informații prețioase pe pont@click.ro despre escapada lui Bădălău cu Bianca Drăgușanu! Povestea dintre ei doi e telenovelă curată, vă spunem pentru că o urmărim încă de la începuturi. Am putea spune că deja putem anticipa mișcările lor. Nu ne-a fost greu să înțelegem că diva și milionarul s-au împăcat. Știam că vorbesc zilnic la telefon. Se iubesc și asta o știe toată lumea. Inclus familia Bădălău, care nu se mai opune în niciun fel relației. Îi lasă să se hotărască.

Dar să vă povestim ce s-a întâmplat, mai exact! Ziua de 19 mai a fost una încărcată pentru amândoi. Bianca Drăgușanu a fost divă la un super eveniment în Capitală. S-a aranjat perfect. A fost o apariție, așa cum ne-a obișnuit. S-a pozat pe rețelele de socializare. Imaginile au ajuns și la Bădălău. Când a văzut-o, inima i-a luat foc. A sunat-o rapid, cu urgență de 112, că-i scădea pulsul dacă nu o vedea.

El se afla cu sora lui, Sabina Bădălău, și mulți apropiați ai familiei în Bolintin Vale, acolo unde a avut Nicole Cherry nunta. S-au distrat cât s-au distrat, dar a fugit rapid să o vadă pe diva noastră.

Nici blonda nu a rezistat tentației, așa că a dat curs invitației. S-au văzut la Nuba, un local de lux din Capitală, și și-au negociat împăcarea de față cu toată lumea. 

Bianca Drăgușanu a dat nas în nas cu Sabina Bădălău!

Cine se gândea că Bianca va ajunge vreodată în Bolintin Vale, chiar în imperiul familiei, în același loc cu Sabina Bădălău? Ei bine, Gabi și-a făcut curaj. Decis că fie ce o fi, a luat-o pe divă și fix acolo s-au dus. Știm sigur, sigur că blonda și sora milionarului au dat nas în nas. Nu știm dacă s-au împrietenit, s-au cunoscut, însă sunt slabe șanse ca cele două să nu fi făcut măcar cunoștință.

Atât Bianca, cât și sora lui Bădălău sunt mare amatoare de distracție, dans și voie bună, așa că nu se știe momentan dacă cele două au schimbat impresii despre eveniment, măcar de ochii lumii.  

Click! a scris că Sabina Bădălău a arătat ca o zeiță la nunta celebrei Nicole Cherry, unde a făcut spectacol cu ținutele pe care le-a îmbrăcat. Vezi aici galeria foto de excepție cu mezina familiei Bădălău.

Citește și Sabina, sora lui Gabi Bădălău a arătat ca o zeiță la nunta lui Nicole Cherry!

Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău! Nu a păstrat gemenii!

Click! a dezvăluit în exclusivitate că diva showbiz-ului a fost gravidă cu milionarul, după mai multe inseminări artificiale. Din păcate, nu a fost să fie. Sarcina era în pericol, dar și sănătatea blondei. La sfatul medicilor, Bianca Drăgușanu a renunțat la sarcină.

Nu-i timpul pierdut, poate cu marea împăcare ne așteptăm la o minune în perioada următoare. V-am spus, cunoaștem bine personajele și totul e posibil. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net