Adio, Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu tună și fulgeră, după despărțire

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. S-au despărțit din nou, mai bine spus, căci au mai avut parte de astfel de episoade. Ei bine, dacă în mod normal cei doi îndrăgostiți reușeau să găsească motive pentru a se împăca, de data aceasta pare-se că nu mai e loc de așa ceva!

Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de Gabi Bădălău, cel puțin pentru moment. Au fost împreună doi ani, dar au pus punct poveștii de iubire de multe ori. Imediat după punct au adăugat și o virgulă, așa că despărțirile lor de până acum au avut rol de pauze, mai mult. Blondina susține că l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșeală, iar acum îl face praf, chiar dacă indirect.

Vezi și: Motivul pentru care Bădălău a venit fără Bianca Drăgușanu la nunta lui Salam!

Bianca Drăgușanu a transmis că își dorește un bărbat conștient, care să fie sigur că știe ce vrea, care să fie suficient de puternic și, mai presus de orice, matur. Cu toate acestea, sinceră și asumată, fosta prezentatoare TV recunoaște că și „fluturașul de salariu” îi dă, la rândul lui, fluturași în stomac, căci nu ar putea să iubească un bărbat mai puțin potent financiar decât ea.

Bianca Drăgușanu, declarații dure după despărțirea de Gabi Bădălău

„Aceste personaje își dau seama pe parcurs că s-ar putea să nu fie destul de puternice, de asumate, de mature și că nu pot ține ritmul cu viața mea. (…) Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum. Eu îmi doresc un bărbat puternic, un bărbat asumat, un bărbat matur, un bărbat care să înțeleagă că timpul este cel mai prrțios lucru pe care poate să mi-l ofere și cu costă bani.

Nu rata:  Bianca, ce-ai pățit la față? Toți s-au uitat lung la ea

Bineînțeles că îmi doresc lângă mine și un bărbat puternic financiar. Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic. Statutul meu e complicat. Acum sunt cum mă vezi: roz și singură. Eu sunt un om care iartă, iartă, iartă … până când nu mai iubește și e posibil să fi ajuns la momentul în care nu mă mai interesează să mă mai întorc”, a declarat vedeta, la Antena Stars.

„Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt”

Mai mult, după ce l-a prins pe Gabi Bădălău într-o ipostază neașteptată (mai multe detalii despre poveste, AICI), Bianca recunoaște că nu faptul că a fost înșelată a rănit-o, ci că a crezut într-o poveste falsă. Indirect, a spus despre fostul partener că este imatur și că nu știe ce își dorește de la viață.

„Nu sunt cenușăreasa să-mi pierd pantoful, eu sunt Bianca Drăgușanu. (…) Sunt singura femeie mințită, înșelată? Nu sunt! Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt. Nu mă interesează lucrurile astea superficiale, din punctul meu de vedere.

Lucrurile astea nu mă pot răni, mi se par joacă imatură. (…) Eu sunt o femeie foarte puternică, care își dorește să fie femeie și care își dorește poate la rândul ei să fie dominată, dar pentru asta trebuie un bărbat puternic, nu un copil nehotărât în viață”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net