Ce bine arată mama lui Gabi Bădălau! Afaceristul are cu ce se mândri

Dacă publicul a ajuns să o cunoască pe sora lui Gabi Bădălău, după ce Sabina Ioana s-a căsătorit de curând și a avut parte de o nuntă cu fast pe domeniul familiei sale din Bolintin Vale, cu siguranță mulți s-au întrebat cum arată și mama celor doi.

Gabi Bădălău jpeg
Gabi Bădălău se mândrește cu mama lui pe rețelele de socializare Foto: arhivă

De curând, tot sora lui Gabi Bădălau a satisfăcut și această curiozitate, publicând câteva imagini în care apare mama ei, Rodica. Deși este mama a doi copii deja mari, la casele lor, Rodica Bădălău se menține în continuare tânără.

Gabi Bădălău se mândrește cu mama lui pe rețelele de socializare

În cele mai recente imagini publicate de fiica ei, aceasta apare zâmbind, într-o formă de zile mari. Rodica Bădălău este o prezentă discretă, rare fiind momentele în care alege să apară în public, deși fiul său reușește mereu să țină primele pagini ale ziarelor, prin prisma scandalurilor în care este implicat. 

Sora lui Gabi Bădălău pare să fi moștenit trăsăturile frumoase de la cea care i-a dat viață, cele două semănând destul de mult. După ce Sabina Ioana a filmat-o pe mama ei și publicat imaginile în secțiunea „Story” a Instagram-ului, Gabi a decis „să fure” și el postarea. Acesta s-a mândrit, la rândul său, cu mama lui pe rețelele de socializare, iar imaginile cu pricina au fost însoțite și de o melodie pe măsură. 

stanga
dreapta
3mama gabi badalau jpg
4mama gabi badalau jpg
2mama gabi badalau jpg
1mama gabi badalau jpg
parinti badalau webp
sabina gabi badalau familie png
sabina badalau tata jpg
gabi badalau copii nunta 1 png

Pentru „prezentarea” mamei lor, Sabina și Gabi Bădălău au ales piesa celor de la The Beatles - Here Comes The Sun, făcând referire la cea care reprezintă pentru ei Soarele familiei! 

Cu ce se ocupă Rodica, mama lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău provine dintr-o familie înstărită și, în timp ce tatăl lui este cunoscut în spațiul public, mama lui este o prezență mult mai discretă. Niculae Bădălău este politician, ocupând și funcția de senator, în perioada 2012-2020. De asemenea, în trecut, acesta a fost și ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. 

Despre Rodica Bădălău nu se știu însă foarte multe lucruri. Potrivit informațiilor existente, mama lui Gabi Bădălău este cadru didactic în Bolintin Vale, alegând astfel să își trăiască viața departe de lumea mondenă și de spațiul public, de-a lungul anilor.

Citește și: Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu în sânul familiei

Mama lui Gabi Bădălău nu o are la suflet pe „nora” Bianca Drăgușanu

De asemenea, dorința ei de a se ține departe de lumea showbiz-ului se adeverește și dacă e să judecăm antipatia pe care o are pentru „nora” Bianca Drăgușanu. Din spusele Biancăi, se pare că nici mama lui Gabi Bădălău, nici sora acestuia, nu o prea au la suflet. Cu toate acestea, Gabi și Bianca tot trec prin despărțiri, urmate de împăcări dulci, semn că nu prea pot sta unul fără celălalt.

Citește și: Imaginea în care Bianca Drăguşanu nu va fi niciodată! Mesajul tranşant al mamei lui Gabi Bădălău

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
ana crudu familie nunta jpg
livia graur familie jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg