Bianca, ce-ai pățit la față? Toți s-au uitat lung la ea

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a întors toate privirile la petrecerea VIVA, care a avut loc joi seară în Bucureşti. Vedeta a surprins pe toată lumea, mai mult sau mai puțin plăcut, prin apariția ei.

Bianca Drăgușanu s-a prezentat la petrecerea anului într-o culoare vibrantă, de un ciclam aprins. În vârstă de 40 de ani, diva n-a ezitat să-și arate decolteul generos.

Citește și Ruby, apariţie super-îndrăzneaţă! Rochia cu sâni care a întors toate privirile

Rochia asistentei TV avea un volan supradimensionat în zona umărului, dar și o crăpătură vizibilă în zona piciorului, care-i scotea în evidență corpul bine tonifiat al blondinei. Dacă ținuta Biancăi a fost sclipitoare, un alt aspect n-a fost la cei mai buni parametri. Mulți dintre cei prezenți la eveniment s-au uitat lung la fața ei pentru a-și da seama ce este schimbat.

Fosta iubită a lui Bădălău a cam exagerat cu machiajul, astfel că din cauza fondului de ten și al produselor folosite pentru a-și evidenția trăsăturile se vede că a folosit mult prea mult make-up. 

Bianca Drăgușanu este mai frumoasă în realitate decât în poze, așa că putem spune că cele în care apare la petrecerea Viva nu sunt tocmai cele mai reușite.

Bianca Drăgușanu, apariție surprinzătoare la petrecerea Viva! Ce a făcut înainte de a veni la eveniment

Chiar înainte de a veni la evenimentul organizat de revista Viva, Bianca Drăgușanu a postat un clip pe contul ei de Instagram. Aflată în drum spre marea petrecere, blondina s-a distrat de minune în mașină.

„Nu mai vreau să fiu fata ideală a tuturor. Vreau să fiu coșmarul lor absolut”, se aude pe fundal în clipul video, la un moment dat, în engleză.

Citește și Andreea Marin, superbă într-o rochie roz, la braţul iubitului

Vedetele din România s-au întrecut outfit-uri la petrecerea organizată de către revista VIVA. Într-un decor superb, nume importante din showbiz și-au făcut simțită prezența în cele mai extravagante ținute.

Vedetele au făcut show la petrecerea anului

Pe lângă Bianca Drăgușanu, la eveniment au mai participat, printre mulți alții, și actorul Denis Ștefan, la brațul soției lui, Cristina, gimnasta Andreea Răducanu, cântăreața Monica Anghel, alături de fiul ei, Aviv, Oana Roman, dar și actrița Cristina Cioran. N-au lipsit nici cuplurile Viviana Sposub şi George Burcea, Jorge şi soţia sa, Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, Keo şi Misty.

O apariție sclipitoare a fot cea a Andreei Marin. Zâna a venit însoţită de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Fosta prezentatoare TV a purtat o rochie roz, elegantă, legată în talie cu o fundă, iar pentru accesorii a optat pentru o pereche de sandale verzi şi un plic auriu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net