Ruby, apariţie super-îndrăzneaţă! Rochia cu sâni care a întors toate privirile

Ultima actualizare:

Ruby a reuşit să "fure" seara la petrecerea VIVA, care a avut loc, joi (2 iunie), în Bucureşti. Vedeta de 33 de ani a purtat o rochie super-îndrăzneaţă, cu sâni imprimaţi pe top, care a întors toate privirile. 

Nu a purtat vreun decolteu imens şi nici vreo fustă amenţitor de scurtă, dar Ruby a fost cu siguranţă cea mai discutată apariţie a serii. Solista a venit într-o rochie lungă până în pământ, cu guler şi cu mâneci lungi,  dar o iluzie optică a făcut-o să fie cea mai îndrăzneaţă apariţie a serii. Pe topul rochiei, Ruby a avut imprimaţi sâni, care dădeau impresia că ea nu purta nici o bluză. În plus, mânecile ţinutei erau de culoarea pielii, tocmai pentru a da impresia de goliciune. 

Citeşte şi Ruby, apariție incendiară, întinsă în pat! Vedeta e pe jumătate goală

În realitate, Ruby a fost una dintre cele mai îmbrăcate vedete de la evenimentul de joi seară, dar ideea cântăreţei a făcut ca toate privirile să fie aţintite asupra ei. Ţinuta a fost completată de accesorii multe, argintii, dar şi de un pahar cu pai argintiu, cu mult sclipici. 

Ruby nu iese din vorba bunicii sale

Ruby obişnuişte să pozeze provocator şi în ţinute sumare şi nu o dată a publicat imagini în care apare pe jumătate goală. Cu toate că în public are o imagine de "fată rea", solista a povestit, într-un interviu pentru Click!, că nu e deloc aşa, în viaţa de zi cu zi. Ba chiar, nu iese din vorba bunicii sale, Tanti Gherghina, care a crescut-o de la 3 ani şi care încă locuieşte cu solista. 

"Bunica m-a învățat să fiu cea mai muncitoare fată și cea mai cuminte. Și așa am și ieșit! În viața de zi cu zi am niște valori și niște principii foarte solide și foarte bine înrădăcinate, pe care le-am învățat și le-am cultivat foarte bine mai târziu, chiar de la mamaia", a povestit Ruby, care a mai adăugat că bunica ei e cea care o scoală dimineaţa. 

Pe numele ei real Ana Claudia Grigore, Ruby a avut o copilărie grea. Părinţii ei au plecat la muncă în Italia, iar ea a rămas în grija bunicii şi a unei mătuşi. Cum tatăl şi mama ei au şi divorţat, Ruby a găsit sprijin doar în tanti Gherghina, care a fost mereu alături de ea.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net