Ruby, apariție incendiară, întinsă în pat! Vedeta e pe jumătate goală

Ultima actualizare:

Fiecare apariție a lui Ruby îi face pe fanii ei să ia foc. Vedeta nu a stat cuminte la final de săptămână și a publicat câteva fotografii de-a dreptul incendiare.

Frumoasa cântăreață e pe jumătate goală, întinsă în pat, în cele mai noi imagini postate pe contul ei de Instagram. În doar două ore de la publicare, fotografiile au primit peste 11.000 de aprecieri.

Citește și Sofia Vergara își arată posteriorul de vis, la 50 de ani! Imaginile care au încins internetul

Adevărul este că avem parte de o zi caniculară în România. Așă ca Ruby s-a decis să nu poarte nimic în partea de sus a trupului. „Ieși puțin pe balcon”, i-a scris, în glumă, un fan curios.

Ruby are des apariții provocatoare!

În ultimii ani, Ruby și-a obișnuit fanii cu apariții senzuale și poze provocatoare. Recent, simpatica vedetă a atras toate privirile la o gală organizată într-unul din cluburile de fițe din București.

La eveniment au participat vedete precum Ramona Olaru și iubitul Cătălin Cazacu, Antonia, Tania Budi, Connect-R, Andreea Bănică și Alex Velea. Printre atâtea nume grele din showbiz, Ruby s-a învârtit într-o ținută extravagantă. Silueta de invidiat a cântăreței a fost pusă în evidență de un sutien sclipitor.

Vezi aici Ruby, apariție senzuală la ceas de seară! Uite ce ținută extravagantă a purtat

Cântăreața a făcut show pe gheață

În lunile de primăvară, carismatica Ruby s-a prezentat onorabil la emisiunea "Dancing on Ice", unde a participat alături de Zsolt Kerekes. În cele din urmă, cei doi au fost eliminați la duel, după mai multe ediții în care au fost pe marginea prăpastiei.

Astfel, vedeta, pe care o știm atât de competitivă din show-urile la care a mai participat în trecut, a fost nevoită acum să se mulțumească doar cu locul cinci. „Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care le-am primit despre patinaj și sunt foarte fericită că am fost aici cu voi”, a declarat Ruby înainte de a părăsi concursul. Competiția avea să fie câștigată de Jean Gavril și Ana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net