Sofia Vergara își arată posteriorul de vis, la 50 de ani! Imaginile care au încins internetul

Ultima actualizare:

Celebra Sofia Vergara se apropie de vârsta de 50 de ani, dar la cum arată în ultimele fotografii publicate pe contul ei de Instagram ai putea crede că actrița se află la prima tinerețe.

1 sofia vergara jpg jpeg

Frumoasa columbiancă și-a înnebunit fanii cu o serie de fotografii în care vedeta își arată toate formele. Îmbracată într-un costum de baie cu imprimeu de leopard, Sofia Vergara ne arată că și-a păstrat aspectul fizic care i-a făcut pe cei de la publicația People s-o așeze în topul celor mai frumoase persoane de pe planetă.

Vedeta din celebrul serial ”Modern Family” a strâns aproape 700.000 de aprecieri pe contul său de Instagram pentru postarea în costum de baie. „Glumești”, a scris un fan pe rețeaua de socializare, uluit de fotografiile cu Sofia Vergara.

Sofia Vergara, apariție incendiară! Actrița își arată toate formele

Fanii frumoasei actrițe au luat cu asalt pagina de Instagram pentru a vedea cele mai noi fotografii cu vedeta în costum de baie. „Cum putem fi de aceeași vârstă”, a scris exasperată o persoană pe platforma de socializare.

Pe 10 iulie, cea mai bine plătită actriță de la televiziunile din SUA va împlini vârsta de 50 de ani. Căsătorită de 6 ani cu Joe Manganiello, vedeta continuă să arate fabulos. Actualmente, Sofia filmează un nou serial, în care va juca rolul lui Griselda Blanco - o mamă devotată care a creat un puternic cartel de droguri în America de Sud.

Sofia Vergara este cea mai bine plătită actriță

Frumoasa columbiancă a fost în 2020 cea mai bine plătită actriță. Sofia Vergara a încasat 43 de milioane $ pentru rolul din serialul ”O familie modernă” și ca jurată la show-ul ”America's Got Talent”. Pe locul doi în top s-a regăsit Angelina Jolie, care a încasat 35,5 milioane $ ca să joace în filmul Marvel cu supereroi ”The Eternals”. 

Pe lângă cele 11 sezoane în care a fost celebra „Gloria” din ”Modern Family”, Sofia Vergara se bucură de un succes real și în afaceri cu blugi și mobilă. Totodată, actrița e o apariție costisitoare în reclamele de peste Ocean.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net