Ruby, apariție senzuală la ceas de seară. Uite ce ținută extravagantă a purtat

Ultima actualizare:

Ruby stinge lumina și aprinde flash-urile! Prezentă la o gală organizată într-unul din cluburile de fițe din București, cântăreața a atras toate privirile. Un val de blițuri a „inundat-o” pe diva în vârstă de 33 de ani. 

Ruby este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc
Ruby este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc

Magnet pentru vedete

Ce iubesc femeile cel mai mult pe lume? Bărbații sexy? Ciocolata? Gențile de firmă? Poate! Dar cu siguranță în topul listei cu lucruri pentru care orice divă care se respectă are o afinitate...aparte, se numără, evident, bijuteriile. Cu cât mai scumpe, cu atât mai bine! 

Marți seara, un renumit club de fițe din Capitală s-a transformat într-un magnet pentru vedetele românești. Pentru că aici a avut o loc o gală spectaculoasă, organizată de un renumit producător de accesorii de lux pentru a-și prezenta cea mai nouă colecție de bijuterii. 

Ruby, mai provocatoare ca niciodată

Printre vedetele participante la eveniment s-au numărat Ramona Olaru și iubitul Cătălin Cazacu, Antonia, Tania Budi, Connect-R, Andreea Bănică și Alex Velea

Citește și: Hopa! Ce îndrăzneață! Andreea Bănică, fără sutien, într-un tricou super scurt!

Deși numele de mai sus atrag atenția în majoritatea locurilor unde își fac apariția, la gala despre care vă vorbim o vedetă anume a ieșit în evidență. 

Este vorba despre senzuala Ruby (Ana Claudia Grigore în buletin), care a ales pentru eveniment o ținută extravagantă. 

Citește și: Duel între Carmen Grebenișan și Ruby, la Dancing on Ice. Cine a plecat acasă

Silueta de invidiat a cântăreței a fost pusă în evidență de un sutien sclipitor care a transmis mesajul că, deși a devenit faimoasă cu versurile „Stinge lumina, arată-mi calea”, Ruby adoră să...strălucească.

Cât despre cale, majoritatea bărbaților din sală au căutat din priviri calea spre bustul generos al divei care recent a făcut senzație la emisiunea „Dancing on Ice”, difuzată la Antena 1.

Înger întunecat?

La sutienul lucios, Ruby a asortat o blană care, purtată senzual, a simulat forma unor aripi negre cu care artista pare în fotografii că ar dori să-și ia zborul. Cu un zâmbet larg, vedeta a satisfăcut setea de poze a tuturor paparazzilor prezenți la gală. 

Adoră să pozeze sexy

Dincolo de talentul muzical, Ruby adoră să pozeze în ținute care mai de care mai țipătoare. Pe contul de Instagram, unde a adunat peste un milion și jumătate de urmăritori, ea își încântă fanii cu numeroase fotografii din vacanțe sau de la evenimentele mondene unde participă. 

„Mi se zice Ruby, sunt pericol public!”

În urmă cu doar câteva zile, artista și-a lansat clipul de la cel mai nou single, „Pericol Public”, produs de Cat Music. Piesa a strâns în doar câteva zile aproape jumătate de milion de vizualizări. Și nu e de mirare.

Dincolo de apariția provocatoare a brunetei, ritmul dansant și versurile...îndrăznețe au aprins imaginația tuturor:

„Îțі zіс, fіі сumіntе șі dulсеаța îțі dă un рuріс/Мі ѕе zісе Rubу, ѕunt реrісоl рublіс/Рараrаzzі ștіu сă nu mă, nu mă соmрlіс/Сlісk, сlісk” sunt câteva din versurile celui mai nou single semnat Ruby. 

Citește și: Cine este WRS, solistul de la Eurovision care a fost mai întâi dansator. A colaborat cu Antonia şi Ruby

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net