Interviu exclusiv de ziua Antoniei! Artista și Alex Velea au anulat planurile de nuntă!

Una dintre cele mai sexy vedete din România este, cu siguranță, Antonia, solistă și mamă a trei copii! Cum pe 12 aprilie împlinește 33 de ani, am stat de vorbă cu solista despre carieră, familie și copii ei, dar și despre ce își dorește cu adevărat. Click! publică un interviu realizat chiar cu puțin înainte de ziua ei de naștere.

Antonia și Alex Velea
Antonia și Alex Velea

Click!: Împlinești 33 de ani - La mulți ani! Ce îți dorești de ziua ta?

Antonia: Mulțumesc frumos! Îmi doresc să fiu bine alături de familia mea, de prietenii apropiați, să lansez cât mai multe piese, dar și concerte, să am și timp de vacanțe, de cei dragi, să mă bucur de fiecare clipă.

Ce altceva iți mai dorești să se întâmple anul acesta în viața ta?

Îmi doresc mult să am o piesă cunoscută în cât mai multe țări din lume și alte câteva planuri pe care le mai am pe plan profesional, dar pe care încă aș vrea să le țin secret.

Cu cine ți-ai dori să-ți petreci ziua de naștere?

O voi petrece alături de cei mai apropiați prieteni de-ai mei și de familie.

Cum te gândeai când erai mică că vei fi la maturitate?

Îmi imaginam că voi fi artistă, pentru că îmi doream cel mai mult să fiu pe scenă, să cânt, doar că mă simt cu adevărat binecuvântată pentru tot ce am primit bun și frumos: o familie minunată, o carieră de care sunt mândră, prieteni puțini, dar foarte buni și pe care să mă bazez.

Îți imaginai cum vei fi mireasă, mamă? Ce îți doreai să te faci când vei fi mare?

Mi-am imaginat cum aș fi mireasă, bineînțeles, ca orice fată cu gândirea sănătoasă, pentru că dintotdeauna am fost familistă, mi-am dorit să am o familie mare și frumoasă. Îmi doream mult să devin artistă, simțeam că locul meu este pe scenă.

Citește și: Antonia, dezbrăcată de inhibiții, pe Instagram. A lăsat totul la vedere! Cum a reacționat Alex Velea

Consideri că pandemia ți-a afectat viața de familie? Dacă nu era covidul, tu și Alexandru ați fi făcut nuntă și cele două botezuri?

Să știi că nu m-am gândit așa mult la acest aspect, până la urmă, nu suntem singurii afectați din acest punct de vedere. Mai degrabă, cel mai afectați am fost că nu am avut concerte, activitatea ne-a fost destul de limitată, la fel și copiii că nu au mers la școală și la grădiniță. Dar totul se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple.

Maya s-a mutat în România sau face naveta? Ții legătură cu tatăl ei?

Maya petrece timp și în România, și în Italia, unde are școala. Țin legătura cu tatăl ei, pentru că ne dorim amândoi tot ce este mai bun pentru Maya.

Ce preocupări are Maya? Ce crezi că își dorește să devină atunci când va fi mare?

O vom susține în tot ceea ce își dorește să facă, dar simt că are înclinații spre partea artistică: îi place să cânte, să danseze.

Dominic și Akim au pozat cu Alex că și manechini. Crezi că le place în lumina reflectoarelor?

Le place mult și lor să cânte, să danseze, sunt fascinați de tatăl lor și încearcă să îl imite, să fie ca el. Le place cu siguranță în lumina reflectoarelor. Dar timpul va decide ce vor face, dacă vor urma aceeași cale ca noi.

Îți e frică de războiul din Ucraina? De faptul că ar putea începe războiul și la noi în țară?

Este îngrozitor că ucrainenii suferă atât de mult și că trec prin momente atât de teribile. Mă rog și sper din suflet ca acest război să se încheie cât mai curând.

Ce-ți dorești din punct de vedere muzical? Cu cine ai face un feat? Cu Delia?

Îmi doresc să lansez și mai multe piese. Mă bucur că cele mai recente lansări ”Complicated” cu Arkanian și ”Una Favela” cu Qodes bucură publicul și sunt entuziasmată de acest feedback bun. Mi-ar plăcea un feat. cu Delia, dar toate la timpul lor.

Care mai e relația cu Delia?

La fel de bună este relația cu Delia, doar că nu reușim să ne vedem mai des din cauza programului încărcat.

Care dintre videoclipurile filmate ți s-a părut cel mai greu?

Nu este neapărat foarte greu la filmări, cât mai degrabă obositor, unele durează foarte mult (am avut o filmare de 24 de ore) și tu ar trebui să fii fresh în tot acest timp. Sau uneori e și foarte frig și eu nu prea reacționez bine la frig.

Citește și: În ce case luxoase stau vedetele din România! Alex Bodi și Antonia locuiesc în vile de sute de mii de euro

Există o piesă interpretată de tine care nu ți-a plăcut ințial?

S-a mai întâmplat ca la primele ascultări sau interpretări să nu îmi placă o piesă, dar să îmi schimb părerea după. Au mai fost și 1-2 piese pe care nu aș fi vrut să le fi lansat vreodată.

Unde veți petrece Paștele? Ce-ți dorești să mănânci? Gătești ceva anume?

Paștele îl vom petrece acasă, cu familia, cu oamenii cei mai dragi și apropiați nouă. Părinții noștri se ocupă de obicei de mâncare, gătesc extraordinar și suntem norocoși să ne bucurăm de preparatele tradiționale (drob, cozonac, sarmale etc)

Urmează o nouă vacanță pentru voi? Unde ți-ai dori să mergi?

Nu am stabilit încă următoarea vacanță, dar cu siguranță, va fi la soare, cald, plajă. Ne vom organiza curând cel mai probabil, mai ales că urmează și ziua lui Alex pe 13 mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net