Antonia, dezbrăcată de inhibiții, pe Instagram. A lăsat totul la vedere! Cum a reacționat Alex Velea

Numele Antoniei este adesea asociat cu frumusețea debordantă a artistei. Solista va împlini curând 33 de ani și are o formă fizică de invidiat. Nu se eschivează atunci când vine vorba despre antrenamentele dificile în sala de sport, iar fotografiile în care se afișează în ipostaze provocatoare sunt la ordinea zilei. 

Antonia a ridicat pulsul fanilor de pe Instagram
Antonia a ridicat pulsul fanilor de pe Instagram

Viitoarea soție a lui Alex Velea face din nou furori pe Instagram. Nu datorită opiniilor sale, ci a unei fotografii care a creat isterie în rândul fanilor. Antonia s-a fotografiat într-o costumație multicoloră. Și-a expus picioarele tonifiate și a lăsat la vedere și o parte din posteriorul lucrat la sală, sută la sută natural!

Citește și: Antonia, schimbare radicală de look!

Comentariile nu au întârziat să apară! Primul care a reacționat a fost chiar Alex Velea. Solistul a comentat: "O, doamne!" și a adăugat mai multe pictograme care ilustrează flăcările. Corina Bud, Sore, Otniela și Diana Munteanu au fost alte vedete impresionate de imaginea interzisă minorilor. 

Antonia a făcut furori pe Instagram cu ultima fotografie distribuită
Antonia a făcut furori pe Instagram cu ultima fotografie distribuită

Antonia este una dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală românească. Deși mulți ar putea crede că Antonia duce o viață lipsită de griji și totul este roz în existența ei, situația nu este deloc așa.

Zilele trecute, Antonia a răbufnit pe contul de Instagram și a dezvăluit motivul pentru care refuză să mai participe atât de des la emisiunile televizate. Solista s-a săturat să fie considerată doar o față frumoasă cu nimic de spus, așadar evită să dea curs invitațiilor pe care le primește. 

Antonia este afectată de stresul cotidian

În ciuda faptului că va împlini 33 de ani în luna aprilie, Antonia resimte stresul la nivel înalt și oraganismul său are o vârstă biologică mult mai înaintată. Așadar, artista încearcă să găsească un echilibru între sfera personală și profesie și să își acorde timpul necesar de respiro pentru a nu se epuiza. Sala de sport, meniul sănătos și ocazionalele cocktailuri cu vitamine o ajută să combată efectele negative ale stresului cotidian. 

Anul 2022 se anunță unul important pentru Antonia și Alex Velea care vor deveni, în sfârșit, soț și soție. Artiștii sunt împreună de aproape un deceniu, iar împreună au doi băieți care seamănă izbitor cu tăticul lor.

Vezi și: În ce case luxoase stau vedetele din România! Cum arată casa Antoniei

De altfel, Alex Velea este un părinte foarte implicat. Dovadă stau și fotografiile făcute de fotoreporterii Click! Nu de mult timp, cântărețul a fost surprins la un centru comercial împreună cu băieții. S-a asigurat că nu le lipsește nimic și nu i-a scăpat de sub privirea atentă nici măcar pentru o secundă!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net