Antonia, videoclip spectaculos la piesa «Una favela». Atingeri senzuale cu o altă femeie

Ultima actualizare:

Antonia a colaborat cu DJ-ul și producătorul Qodës pentru o piesă care deja e virală în rândul fanilor ei. Solista a lansat și un videoclip spectaculos, în care are un look senzual și foarte feminin.

Antonia, o solistă superbă
Antonia, o solistă superbă

Videoclipul a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan și este plin de culoare și de scene senzuale. Piesa a fost compusă de Qodës, Irina Rimes, Costel Domințeanu, iar versurile îi aparțin Irinei Rimes. Din clip nu lipsesc scenele sexy, Antonia fiind acompaniată în jocul senzual de o altă femeie superbă, îmbrăcată într-un costum mulat, care imită printul de zebră. Și Antonia poartă o rochie animal print, are extensii și un machiaj puternic

Vibe-ul piesei «Una favela» m-a cucerit de la prima ascultare, sună a vară, a libertate. Mă bucur să colaborez cu Qodës, este un producător foarte talentat și sper că «Una favela» să vă facă să dansați, să vă distrați. Îmi doresc să fie bine primită și în alte țări din lume, pentru că este foarte catchy”, a spus Antonia.

”Una Favela” a ocupat prima poziție pe Shazam în topul căutărilor muzicale. În același timp, varianta originală este prezentă pe cele mai mari radiouri din Grecia, dar și pe Spotify. Antonia s-a îndrăgostit de producția lui Qodës și așa a apărut această colaborare dintre ei, care a fost lansată oficial pe Youtube joi, 31 martie.

În februarie, Antonia a bifat o apariție incendiară în videoclipul piesei  ”Complicated”, al lui Arkanian, un artist din gașca lui Alex Velea.

Cine este Qodës, DJ-ul cu care a colaborat Antonia

Qodës este un DJ pasionat și un producător de muzică, stabilit în România. El colaborează cu artiști din Canada, Australia, Spania sau Franța. Succesul lui a început cu piesa “Poison”, care a strâns 10 milioane de streamuri pe platformele digitale, cu peste 1 milion de căutari pe Shazam și a primit atenția mai multor DJ din întreaga lume, care au integrat-o în showul lor. Printre aceștia, și superstarul DJ Fisher. De-a lungul anilor, Qodës a remixat piese ale unor artiști precum A$AP Rocky, Becky G, Khalid, INNA, Lil Nas X, Mabel, Imagine Dragons și mulți alții. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net