Antonia combate stresul cu perfuzii! Imaginea care a stârnit îngrijorarea fanilor

Ultima actualizare:

Antonia va împlini în curând 33 de ani, iar recent a reușit să își panicheze fanii după ce a declarat că ultimele sale analize nu au fost dintre cele mai bune. Din contră, stresul căruia este supusă pare să îi afecteze starea de sănătate destul de serios. Antonia a dezvăluit fanilor cum rueșește să combată efectele negative ale stresului.

Antonia aplează la cocktailurile cu vitamine pentru a combate stresul
Antonia aplează la cocktailurile cu vitamine pentru a combate stresul

Antonia este una dintre cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale românești. Atenția de cere beneficiază din partea fanilor și faptul că viața sa este întotdeauna supusă opiniei publice are un impact important asupra Antoniei.

Vezi și: Antonia a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Artista recunoaște că se confruntă cu stresul și că ultimele sale analize nu au fost foarte bune. Din cauza presiunii căreia este supusă și a sarcinilor pe care trebuie să le îndeplinească zilnic, vârsta biologică a Antoniei este cea de 69 de ani, conform propriilor spuse. 

Antonia a trecut pragul unei clinici pentru un cocktail de vitamine
Antonia a trecut pragul unei clinici pentru un cocktail de vitamine

Pentru a combate efectele stresului de zi cu zi și a oferi organismului doza de energie de care are dovadă, Antonia aplează la medici și la clinicile de specialitate. Vineri, 25 martie, Antonia a distribuit o imagine în care apare pe perfuzii. Nu este cazul să vă îngrijorați! Nu este vorba despre o problemă de o problemă de sănătate pe care Antonia o tratează, ci doar un cocktail de vitamine pe care și-l administrează pentru un boost de energie! 

Nu de puține ori Antonia a vorbit despre presiunea pe care o resimte în calitate de persoană publică. Vedeta își ține fanii la curent cu cele mai importante noutăți din viața sa, dar încearcă să își facă timp și pentru a se bucura în privat de lucrurile care contează cel mai mult pentru ea. 

Perfuziile cu vitamine, ultima fiță printre vedete

Perfuziile cu vitamine sunt ultima modă printre vedete, în ceea ce privește grija față de propria persoane. Mai multe persoane publice din România și-au făcut deja un obicei din a-și administra intravenos un cocktail de vitamine, despre care se spune că ar face minuni nu numai pentru organism, dar și pentru piele. 

Una dintre vedetele care apelează cu religiozitate la o astfel de terapie cu vitamine este Mihaela Rădulescu, 52 de ani, care spune că își administrează în mod regulat Magneziu și Vitamina C intravenos și că rezultatele se văd imediat.  

Theo Rose este o altă vedetă care simte nevoia să-și facă o perfuzie cu vitamine pentru mai multă energie, având în vedere că face adesea drumuri istovitoare prin prin țară pentru concerte, iar solista trebuie să arată cât mai fresh. Cântăreața Corina recurge de asemenea la perfuziile cu vitamine oricând are nevoie de ceva mai multă energie. 

Cristina Ich nu a rezistat nici ea trendului și a împărtășit fanilor că este o adeptă a transfuziilor intravenoase cu vitamine.

Vedete din afară, precum Madonna, Rihanna sau Rita Ora, sunt adepte fidele ale perfuziilor cu vitamine. 

Antonia și Alex Velea, în război cu soții Măruță

Antonia și Alex Velea se află într-un conflict mocnit cu soții Măruță. Cătălin Măruță ar fi făcut, de-a lungul timpului, mai multe afirmații care le-au deranjat pe Alex Velea. Artistul l-a acuzat pe prezentator de faptul că el dorește să găsească senzaționalul în orice poveste și nu ezită să invadeze viața personală a altora pentru a scoate la lumină o poveste.

Citește și: Cătălin Măruță răspunde acuzațiilor aduse de către Alex Velea 

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă larga de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a fost mesajul pe care l-a scris Antonia la adresa lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță a încercat o reconciliere cu Alex Velea, însă artistul nu pare dispus să reînnoade prietenia care l-a legat cândva de cunoscutul prezentator de la PRO TV. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net