Cătălin Măruță răspunde acuzațiilor aduse de Alex Velea: "Bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază"

catalin maruta si alex velea 1200x592 png
Cătălin Măruță a răspun acuzațiilor aduse de către Alex Velea Sursă foto: PRO TV

În urmă cu câteva zile, Alex Velea a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță și l-a acuzat de faptul că nu ratează niciun prilej de a crea o situație tensionată și de a da curs controverselor. Prezentatorul TV i-a răspuns fostului său amic, în mod indirect, printr-un mesaj scris pe pagina personală de Instagram.

Alex Velea a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță! Cei doi au fost, în trecut, prieteni la cataramă, însă de ceva timp sunt la cuțite. Velea l-a acuzat pe Măruță că ar căuta scandal cu orice preț și a promis că nu va mai călca niciodată în emisiunea acestuia de la Pro TV.

Alex Velea a vorbit deschis pentru prima dată, în cadrul podcastului găzduit de Speak, despre conflictul mocnit pe care îl are cu Cătălin Măruță. Solistul susține că nu există nicio săptămână în care să nu fie prezentat într-un context negativ, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv.

Se pare că vorbele lui Alex Velea au ajuns și la urechile prezentatorului care, deși nu a răspuns acuzațiilor în mod oficial, a decis să scrie un mesaj pe pagina personală de Instagram.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruță. 

Antonia: ”Gratuit. Penibil. Răutate în prime time!”

Antonia, soția lui Alex Velea, nu s-a lăsat mai prejos și a răbufnit și ea pe rețelele de socializare la adresa prezentatorului de la Pro TV. Antonia l-a acuzat pe Măruță că ar face o campanie de denigrare la adresa ei și a lui Alex Velea. ”Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă larga de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a scris Antonia, într-un Instastory

Citește și: 

Alex Velea, acuzații dure la adresa lui Cătălin Măruță. «Calcă pe cadavre! Nu am ce să mai vorbesc cu el»

EXCLUSIV Alex Velea, cel mai sincer interviu de ziua lui: «Da, avem o casă ca în filme, dar nu ne lăudăm, cum fac alții»

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
TANC2 jpg
vagner jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg