Antonia, schimbare spectaculoasă de look. A făcut furori cu noua tunsoare şi cu bluza super decoltată

Ultima actualizare:

Antonia este una dintre cele mai frumoase soliste din România, iar părul ei lung şi negru este un atuu. Cântăreaţa de 33 de ani a uimit recent după ce a publicat o serie de poze pe pagina sa de Instagram, în care are breton. 

Antonia a făcut o schimbare de look spectaculoasă foto: Instagram
Antonia a făcut o schimbare de look spectaculoasă foto: Instagram

Antonia a decis că e momentul să facă o schimbare şi şi-a făcut breton. O decizie potrivită, pentru că solistei îi stă foarte bine aşa. Breton vine perfect pe chipul de păpuşă al Antoniei, care pare a fi o cu totul altă persoană acum. 

Solista a uimit nu doar cu transformarea sa, ci şi cu ţinuta aleasă: o bluză roşie, cu un decupaj în faţă, care a lăsat la vedere un decolteu extrem de îndrăzneţ.

Antonia și Alex Velea se căsătoresc după nouă ani

Antonia are o relaţie de nouă ani cu Alex Velea, iar cei doi au împreună doi băieţi, pe Dominic şi Akim. Antonia mai are o fetiţă, pe Maya, de 12  ani, cu italiatul Vincenzo Castellano. 

Antonia şi nepotul omul de afaceri Joshua Castellano au avut un divorţ cu scandal şi au dus o luptă crâncenă pentru custodia fetiţei lor, care s-a încheiat abia în 2020. Din acest motiv, solista şi Alex Velea nu au putut să se căsătorească. Acum că Antonia e liberă şi legal, cuplul a decis să facă nunta în sfârşit.

"2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie", a declarat Alex Velea atunci când a fost întrebat despre planurile de nuntă. 

Fiica Antoniei locuieşte în Italia

Maya, fiica Antoniei cu Vincenzo Castellano, locuieşte cu tatăl ei în Italia, unde merge şi la şcoală. Micuţa, care are deja 12 ani, vine însă în România, pe cât îi permite programul, să stea cu mama sa şi fraţii ei. La rândul ei, Antonia merge în Italia, oricând poate, pentru a fi alături de Maya. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News.  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net