Antonia, dezvăluiri fără perdea. Care este cel mai mare regret din viața ei

Ultima actualizare:

Antonia a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața personală și a recunoscut care este cel mai mare regret în ciuda împlinirilor în plan profesional. 

Antonia dezvăluie cel mai mare regret
Antonia dezvăluie cel mai mare regret

Antonia este, la cei 32 de ani, una dintre cel mai îndrăgite vedete din România, fapt datorat atât talentului muzical, cât și frumuseții deosebite. 

Vedeta a fost greu încercată de viață în ciuda tinereții ei. Unul dintre cele mai dificile momente pentru Antonia a fost divorțul de fostul soț, Ciro Castellano, un mariaj în urma căruia a rezultat o fetiță superbă, pe nume Maya. 

Timp de șapte ani, Antonia s-a luptat prin tribunale să se despartă în mod legal de Ciro Castellano și să obțină custodia comună a fiicei lor, fapte care au devenit o realitate la finalul lui 2020. 

Antonia și-a găsit liniștea sufletească alături de artistul Alex Velea, iar împreună formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbizul autohton. Aceștia au împreună doi copii, pe Dominic și pe Akim. 

Antonia dezvăluie țara pentru care ar părăsi România

Frumoasa brunetă a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Viva care a fost marele regret al vieții ei, dar și țara pentru care și-ar dori să părăsească România. 

Antonia a început șirul mărturisirilor cu mențiunea că cel mai de preț lucru material pe care îl deține este casa în care locuiește alături de partenerul ei Alex Velea și cei doi copii ai lor.

Vedeta a subliniat că ideea de fericire este sinonimă cu armonia, respectul și iubirea, elemente ce stau la baza relației cu Alex Velea. 

În mod surprinzător, artista a recunoscut și care este țara pentru care ar părăsi România. Antonia a declarat că preferă Statele Unite ale Americii și că i-ar plăcea să revină acolo, la un moment dat. 

Cântăreața a dezvăluit și care este cel mai mare regret al vieții ei. Antonia a recunoscut că nu petrece atât de mult timp pe cât și-ar dori cu fiica ei Maya.

Antonia și fostul soț Ciro Castellano au custodie comună, astfel că micuța stă o bună parte din timp la rudele tatălui, în Italia. 

„Nu pot petrece mai mult timp cu fiica mea.", a dezvăluit Antonia.

Vedeta a menționat că detestă răutatea și falsitatea, însă printre oamenii pe care îi admiră se află chiar partenerul ei, Alex Velea. 

„Pe Alex, pentru că este un om bun, iubitor, loial, un tată minunat, un artist extraordinar", a menționat Antonia. 

De asemenea, Antonia nu s-a sfiit să spună ce ar schimba la ea din punct de vedere fizic, chiar dacă fanii consideră că are un corp fără cusur.

„Vreau să am corpul mult mai tonifiat, cu o masă musculară mai mare, de aceea lucrez constant la sală cu Alexandru și cu antrenorii noștri, Ana-Maria Bircianu și Marius Mitrache.", a recunoscut artista. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net