Antonia, cu silicoanele din dotare pe Instagram! Apariția îndrăzneață cu care face dezmăț pe net

Ultima actualizare:

Antonia a postat pe Instagram imagini în care apare într-o ținută sport, însă bluza purtată este atât de mulată încât sânii siliconați sunt ținuți ca într-un corset extrem de strâmt. 

Antonia este fără doar și poate o femeie frumoasă
Antonia este fără doar și poate o femeie frumoasă

Antonia, cu silicoanele din dotare pe Instagram

Cântăreața este intens urmărită pe rețelele de socializare, unde se bucură de un public de milioane de oameni. Aceștia sunt abonați la canalul ei de Instagram, Youtube sau Facebook, unde comentează și îi dau aprecieri.

Antonia a postat pe InstaStory imagini dintr-un clip în care apare îmbrăcată sport, cu o bluză care vine mulată pe sânii siliconați. Trupul perfect bine lucrat la sală iese în evidență, semn că sărbătorile nu și-au pus amprenta asupra siluetei și se menține într-o formă excepțională.

Bluza neagră cu vedere la pieptul generos purtată de Antonia a lăsat la vedere ce are cântăreața mai de preț. Astfel, fanii s-au bucurat de o imagine de senzanție cu vedeta, care, de ceva timp, i-a obișnuit cu ipostaze provocatoare, ședinte foto inedite, cu părțile intime la vedere.

Antonia, relație cu Alex Velea

Cântăreața este fericită alături de Alex Velea, împreună cu care are doi băieț, pe Akim și Dominic. Antonia mai are o fetiță, pe Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano, nepotul omului de afaceri Joshua Castellano.

Fetița locuiește cu tatăl ei în Italia, unde urmează și cursurile școlare. Maya vine ocazional să-și viziteze frații, dar și să stea cu mama sa. Antonia merge des în Italia, de altfel, pentru a petrece timp cu micuța, acum în vârstă de 12 ani.

Antonia și Alex Velea vor să se căsătorească, mai ales că au așteptat 7 ani pentru ca artista să fie liberă în acte. În 2020, cântăreața a reușit să se separe legal de Vincenzo Castellano, după o luptă pentru custodia fetiței.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net