Vești șocante de la Antonia! Artista, victimă pe internet

Antonia a fost ținta unei înșelătorii online. Imaginea vedetei este folosită abuziv de un site pentru a promova mai multe produse care promit obținerea unui trup de vis fără pic de efort. 

image

Imaginea Antoniei este asociată cu un produs pentru slăbit care promite obținerea unor rezultate spectaculoase fără ca cei care îl folosesc să pășească în sala de sport sau să aibă o dietă echilibrată.

Site-ul respectiv prezintă un interviu fictiv cu Antonia, în care vedeta laudă rezultatele extraordinare pe care le-ar fi obținut după ce a folosit crema-minune. Mai mult decât atât, în interviul fals, Antoniei îi sunt atribuite sfaturi pe care ea nu le-a oferit vreodată și declarații pe care nu le-a rostit. 

Este cunoscut faptul că artista frecventează sălile de sport și are un stil de viață sănătos, însă pe site-ul promovat prin intermediul Google Ads, sunt atribuite declarații inventate Antoniei. Mai mult decât atât, în interviu se spune că Antonia a fost dată în judecată pentru că a avut curajul de a dezvălui public secretul trupului său tonifiat, iar în urma poveștii sale mulți dintre antrenorii de fitness și-au pierdut o bună parte dintre clienți. 

image

"Aș vrea să spun în primul rând femeilor să nu aibă încredere în falșii specialiști, care le vor doar banii! Dietele și exercițiile nu sunt potrivite pentru toți, și efectul lor nu este de durata. Acum se poate slăbi fără efort și fără a dăuna sănătății. Cu drag, Antonia Iacobescu", se încheie mesajul fals. 

image

Andra, Andreea Bălan, Carmen Brumă au trecut printr-o situație asemănătoare

Antonia nu este prima vedetă care este victima unei astfel de înșelătorii. Cu aproximativ doi ani în urmă, imaginea Andreei Bălan a fost folosită de un site care vindea produse de slăbit. La vremea respectivă, artista a reacționat dur și a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care și-a îndemnat fanii să nu dea crezare celor care circulă pe Internet. Mai mult decât atât, artista s-a dezis complet de cele prezentate în interviul fictiv realizat cu ea. 

Andra este o altă vedetă a cărei imagini a fost asociată, fără voia ei, cu un produs miraculos pentru slăbit. „Andra Măruță a fost dată în judecată pentru că a dezvăluit secretul slăbirii” este titlul unui fake news, în care artista ar povesti, într-un interviu fictiv, cum a reușit să slăbească după cele două nașteri, într-un timp record. Andreea Raicu și Carmen Brumă sunt alte două vedete care au fost victimele aceleiași strategii de marketing. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net