Antonia a dezv─âluit pe Instagram drama prin care trece: ┬ź╚śi eu sunt o victim─â!┬╗

Antonia este una dintre cele mai ├«ndr─âgite artiste ale industriei muzicale din Rom├ónia, dar faptul c─â activitatea ei din mediul online este urm─ârit─â de un num─âr ridicat de persoane ├«i aduce ╚Öi nepl─âceri uneori. 

image
Antonia a vorbit despre importan╚Ťa vie╚Ťii personal─â ├«n era re╚Ťelelor de socializare

Contul de Instagram al Antoniei este urm─ârit de 2,7 milioane de persoane, iar via╚Ťa public─â a vedetei s-a aflat dintotdeauna ├«n aten╚Ťia presei ╚Öi a curio╚Öilor. Zilnic, Antonia prime╚Öte mesaje de apreciere, dar ╚Öi unele mai pu╚Ťin pl─âcute. ├Än urm─â cu pu╚Ťin timp, Antonia a distribuit pe contul personal de Instagram un mesaj adresat internau╚Ťilor. 

"Posteaz─â doar ce vrei tu s─â se vad─â. Bucura╚Ťi-v─â de via╚Ťa voastr─â ╚Öi ├«n privat pentru c─â este o bucurie mult mai pur─â.Ne-am obi╚Önuit foarte mult s─â ne expunem, s─â le ar─ât─âm oamenilor tot ceea ce facem, ceea ce nu este r─âu. Dar sunt ╚Öi mul╚Ťi oameni care ├«╚Ťi vor r─âul ╚Öi ├«╚Ťi trimit energii negative. M─âcar g─â╚Öi╚Ťi un echilibru. Adev─ârul este c─â suntem bloca╚Ťi pe treaba asta, s─â vad─â lumea ce facem, ╚Öi eu sunt o victim─âÔÇŽaltfel nu eram aici cu voi, pe storyÔÇŽ Asta este p─ârerea mea, nu ├«nseamn─â c─â am dreptate. Eu vreau s─â g─âsesc un echilibru. Morala pove╚Ötii este: Keep your stuff private!", a fost mesajul Antoniei. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png

A╚Öadar, artista recunoaste c─â, la r├óndul ei, a c─âzut ├«n capcana reprezentat─â de re╚Ťelele socializare ╚Öi s-a obi╚Önuit s─â ├«mpart─â am─ânunte personale fanilor, ├«ns─â, pe de alt─â parte, este con╚Ötient─â c─â via╚Ťa real─â se rezum─â la ceva mai mult dec├ót la validarea provenit─â din mediul online. 

Antonia s-a infectat cu noul coronavirus ├«naninte de Revelion 

Antonia s-a infectat cu coronavirus înainte de Revelion. Vedeta a mai fost infectată în trecut cu noul coronavirus, însă nu a avut probleme de sănătate majore după ce s-a vindecat.

  Antonia a fost infectat─â cu SAR-CoV-2 chiar ├«nainte de Revelion. De╚Öi avea concerte ╚Öi trebuia s─â fie pe scen─â ├«n noaptea dintre ani, c├ónt─ârea╚Ťa a contactat din nou virusul, scrie Cancan.ro.  

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg