Cine este WRS, solistul de la Eurovision care a fost mai ├«nt├ói dansator. A colaborat cu Antonia ┼či Ruby

Printre concuren┼úii care au impresionat la selec┼úia na┼úional─â Eurovision 2022, se afl─â ┼či WRS. T├ón─ârul a ajuns ├«n final─â cu piesa sa, "Llamame". Click! ├«╚Ťi spune cine este solistul,  cum a ajuns s─â fac─â muzic─â ┼či cum a fost s─â lucreze cu nume precum Antonia ┼či Ruby.

image
Cine e WRS, solistul de la Eurovision care a fost mai întâi dansator

Unul dintre favori╚Ťii de la Eurovison, WRS, are o poveste interesant─â de via╚Ť─â pentru cei 28 de ani ai s─âi. Iinterpretul piesei "Llamame", pe numele s─âu adev─ârat Andrei Ursu, a lucrat, la ├«nceputurile carierei sale ├«n showbiz, ca  dansator la "Rom├ónii au talent" ╚Öi "Vocea Rom├óniei", iar apoi a fost membru ├«n trupa de b─âie╚Ťi Shots. 

WRS a dansat cu Antonia ┼či Ruby

A fost ├«ndrumat de mic spre o meserie ├«n lumea artistic─â, ambii p─ârin┼úi fiind dansatorim iar la show-urile Pro TV a colaborat cu artiste precum Antonia, Ruby ┼či Andreea B─ânic─â. 

"Numele meu este Andrei Ursu, cel de scen─â WRS, sunt un artist din Buz─âu, n─âscut ├«n 1993. Fac mult─â muzic─â ╚Öi scriu ╚Öi pentru al╚Ťii. ├Ämi place s─â petrec. ├Ämi place s─â dansez, am ├«nceput la ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ, a╚Öa mi-am ├«nceput eu cariera. P─ârin╚Ťii mei sunt ambii dansatori ╚Öi am ├«nceput s─â dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am ├«nceput. Am dansat cu al╚Ťi arti╚Öti ├«nainte s─â ajung la Pro TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea B─ânic─â, Ruby. Am ├«nv─â╚Ťat foarte multe lucr├ónd pentru al╚Ťi arti╚Öti", ne-a povestit WRS, care lucreaz─â de ceva timp la Global Records, find unul dintre favori╚Ťii de la Eurovision.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
WRS Eurovision png

WRS A fost ├«n studio cu Inna ┼či Carla's Dreams

WRS a mai dezv─âluit c─â a avut multe de ├«nv─â┼úat nu doar de la acestea, ci ┼či de la arti┼čti precum Inna ┼či Carla's Dreams, cu care a stat ├«n studio ┼či care i-au ar─âtat cum se face muzic─â. A ajuns s─â fac─â muzic─â solo, dup─â ce a f─âcut parte din trupa Shot. 

"Am intrat ├«n showbiz c─â s─â le fur p├óinea celor cu care am dansat. Am ├«nv─â╚Ťat foarte multe de la ele. Am ├«nv─â╚Ťat foarte multe lucr├ónd pentru al╚Ťi arti╚Öti la Global Records, pentru c─â m-am angajat la Global Records acum 7 ani. ╚śi, am stat acolo, mi-am luat c├óteva modele cum ar fi Inna, CarlaÔÇÖs Dreams, The Motans, care sunt nume imense ├«n lumea muzical─â. ╚śi am stat cu ace╚Ötia ├«n studio, am v─âzut cum se scrie muzic─â. Am avut ni╚Öte modele ├«n el. Sunt un tip norocos. Norocul meu a ap─ârut c├ónd Alex Cotoi mi-a zis ÔÇ×b─âi, tu ai ceva, haide ├«n studio ╚Öi hai s─â lucr─âmÔÇŁ. Vorbesc de carier─â solo. Trupa Shot a fost pe val c├ónd eram la Vocea Rom├óniei. M-a v─âzut Smiley. A fost foarte tare trupa Shot, dar, pentru acel moment din via╚Ťa mea, a fost fix ce trebuie", a mai povestit WRS. 

Ce urmeaz─â dup─â Eurovision pentru WRS

WRS ne-a dezv─âluit c─â urmeaz─â s─â lanseze un EP de 6 piese ┼či un alt single. Mai mult, a avut succes ┼či ├«n Bulgaria, unde o pies─â a sa a fost pe locul unu ├«n topuri.

"Investesc foarte multă energie în arta mea. Îmi editez singur clipurile. Îmi place să mă implic în tot și mă bucur foarte tare de proces. Urmează să lansez această piesă, că single, undeva în aprilie. Dar, până atunci, mai am vreo trei piese de lansat. Eu lansez o dată la trei săptămâni, pentru mine, pandemia a fost un avantaj din punctul ăsta de vedere, am făcut muzică in perioada asta. Am căutat foarte multe instrumente, am scris mult și acum vreau că lumea să-mi cunoască muzica", a mai spus WRS.

    Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! peÔÇéGoogle News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram!  

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg