Povestea rochiei pe care Claudia Pavel a purtat-o la Eurovision. Ce legătura are cu «Sex în the city»

Ultima actualizare:

Sâmbătă seară, la TVR, Claudia Pavel a surprins pe toată lumea cu ținuta purtată pe scena semifinalei Eurovision. Unii au spus că părea o rochie de prințesă, iar alții, că era o rochie de mireasă. Click! a stat de vorba cu interpreta și a aflat povestea acestei ținute.

Claudia Pavel alături de sora ei, Paula (stânga)
Claudia Pavel alături de sora ei, Paula (stânga)

După apariția de la Eurovision, unde care Claudia Pavel a cântat "România mea", cu Minodora și Diana Bucșă, toată lumea s-a întrebat de ce solista a ales să poarte o rochie care te duce cu gândul la nuntă. Click! a stat de vorba cu solista și am aflat care este povestea acestei ținute, care a ajuns și la Paris.

Rochia purtată de Claudia Pavel la Eurovision
Rochia purtată de Claudia Pavel la Eurovision

Rochia a fost recreată după cea purtată de Carrie Bradshaw

"Le-am promis fetițelor de la atelierele unde predau muzică. Le-am zis că mă voi îmbracă precum o prințesă pentru ele și m-am ținut de promisiune. Și Ana Radu, designerul rochiei, mi-a nimerit această dorință. S-a potrivit la fix să întru în atelierul ei și sora mea, Paula, a văzut-o, era ceva foarte mare și întors pe dos. Și a zis că vrea să vadă ce e acolo. Aia a fost prima și singură rochie pe care am probat-o.

Rochia are o poveste, pentru că Ana a făcut-o pentru o ședință super high fashion la Paris, pentru Athenee Plaza. Noi, femeile obsedate de serialul «Sex în the city», știm cu toate episodul în care Carrie Bradshaw îl așteaptă pe rus, pe Aleksandr Petrovsky, într-o astfel de rochie superbă. Și vine el și îi spune că arată ca o prăjitură cu foi.

Dintodeauna am fost obsedată de acea rochie, mereu am vrut să o port, e o generație întreagă obsedată de rochia aia. Ana Radu s-a dus acolo și a recreat momentul din serial în rochia asta. Paula nu știa povestea, așa s-a nimerit. Rochia va apărea și la vânzare, în curând, probabil", ne-a spus Claudia.

Rochia purtată de Carrie Bradshaw în Sex & The City
Rochia purtată de Carrie Bradshaw în Sex & The City

Eurovision, o experiență cool

Claudia Pavel ne-a spus că experiența "Eurovision" a fost cool și n-a avut emoții. Ea și colegele ei de piesă s-au calificat în marea finală națională, care va avea loc în data de 5 martie. "A fost un moment important, în pandemie mi-au lipsit emoțiile de pe scenă. Am simțit că parcă anul Eurovisionul este mai mare decât în alți ani. Cum anul trecut nu a fost spectacol, publicul e avid după muzică", ne-a spus Claudia.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net