Claudia Pavel, apariție de prințesă la Eurovision. Cum a arătat în rochia de "mireasă"

Sâmbătă, 12 februarie, s-a desfășurat primul show Eurovision România, în urma căruia s-au ales cei 10 finaliști. Printre ei se numără și Claudia Pavel, alias Cream, care concurează împreună cu Minodora și Diana Bucşă. melodia lor a ajuns în finala națională, iar fetele au primit vestea cu un entuziasm molipsitor.

Claudia Pavel și sora ei. Foto: Click!
Claudia Pavel și sora ei. Foto: Click!

Claudia Pavel a fost toată numai un zâmbet sâmbătă seara, la TVR, acolo unde a concurat pentru un loc în finala națională Eurovision. A venit însoțită de sora sa, Paula, cea care se ocupă de machiajul ei de ani buni, și a atras toate privirile cu ținuta extravagantă. Dacă Minodora și Diana Bucșă, colegele ei de scenă, au purtat o vestimentație mai "potolită", Claudia s-a remarcat cu rochia amplă, din voal, care te ducea instant cu gândul la una de mireasă. Pe cap a purtat o coroniță din flori, iar look-ul a fost completat de părul ei creț, lung. 

Ținuta albă a Claudiei Pavel contrasta cu bronzul de Dubai, acolo unde vedeta șa petrecut două săptămâni de vacanță. "Mulțumim, români iubiți, pentru susținere. România mea e a noastră, a tuturor! Suntem aici doar pentru voi, vă iubim", a spus Claudia Pavel. 

Eurovision 2022. Ei sunt cei 10 finaliști!

Juriul Eurovision a ales, sâmbătă seara, cele zece piese calificate finala selecției naționale, care va avea loc în data de 5 martie, de la ora 21.00. Norocoșii sunt Alex Parker & Bastien„All this love”, Andrei Petruș - „Take me”, Cream, Minodora și Diana Bucşă – „România mea”, Dora Gaitanovici – „Ana”, Gabriel Basco – „One night”, Kyrie Mendél – „Hurricane”, MØISE – „Guilty”, Petra – „Ireligios”, Vanu - „Never give up”, și WRS – „Llamame” sunt câștigătorii serii. Ei continuă parcursul în Selecția Națională și vor concura în marea finală. Doar unul dintre aceștia va câștiga biletul către scena Eurovision Song Contest de la Torino. Marele concurs va avea semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. România va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a Semifinalei cu numărul 2.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
Jenna Ortega FOTO Profimedia
neymar plange brazilia jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png