Claudia Pavel, apariție de prințesă la Eurovision. Cum a arătat în rochia de "mireasă"

Ultima actualizare:

Sâmbătă, 12 februarie, s-a desfășurat primul show Eurovision România, în urma căruia s-au ales cei 10 finaliști. Printre ei se numără și Claudia Pavel, alias Cream, care concurează împreună cu Minodora și Diana Bucşă. melodia lor a ajuns în finala națională, iar fetele au primit vestea cu un entuziasm molipsitor.

Claudia Pavel și sora ei. Foto: Click!
Claudia Pavel și sora ei. Foto: Click!

Claudia Pavel a fost toată numai un zâmbet sâmbătă seara, la TVR, acolo unde a concurat pentru un loc în finala națională Eurovision. A venit însoțită de sora sa, Paula, cea care se ocupă de machiajul ei de ani buni, și a atras toate privirile cu ținuta extravagantă. Dacă Minodora și Diana Bucșă, colegele ei de scenă, au purtat o vestimentație mai "potolită", Claudia s-a remarcat cu rochia amplă, din voal, care te ducea instant cu gândul la una de mireasă. Pe cap a purtat o coroniță din flori, iar look-ul a fost completat de părul ei creț, lung. 

Ținuta albă a Claudiei Pavel contrasta cu bronzul de Dubai, acolo unde vedeta șa petrecut două săptămâni de vacanță. "Mulțumim, români iubiți, pentru susținere. România mea e a noastră, a tuturor! Suntem aici doar pentru voi, vă iubim", a spus Claudia Pavel. 

Eurovision 2022. Ei sunt cei 10 finaliști!

Juriul Eurovision a ales, sâmbătă seara, cele zece piese calificate finala selecției naționale, care va avea loc în data de 5 martie, de la ora 21.00. Norocoșii sunt Alex Parker & Bastien„All this love”, Andrei Petruș - „Take me”, Cream, Minodora și Diana Bucşă – „România mea”, Dora Gaitanovici – „Ana”, Gabriel Basco – „One night”, Kyrie Mendél – „Hurricane”, MØISE – „Guilty”, Petra – „Ireligios”, Vanu - „Never give up”, și WRS – „Llamame” sunt câștigătorii serii. Ei continuă parcursul în Selecția Națională și vor concura în marea finală. Doar unul dintre aceștia va câștiga biletul către scena Eurovision Song Contest de la Torino. Marele concurs va avea semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. România va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a Semifinalei cu numărul 2.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net