Cum a slăbit Minodora de Sărbători? „Mi-am legat gantere de picioare!”

Când toată lumea se îngrașă de Sărbători, Minodora slăbește! Solista, care a ajuns să arate ca o puștoiacă, nu s-a atins de preparatele tradiționale din carne de porc, de Crăciun. Solista de muzică de petrecere a recurs la o metodă inedită de slăbit: a stat cu ganterele legate de mâni și de picioare!

Minodora a slăbit 40 de kilograme Sursa: Instagram
Minodora a slăbit 40 de kilograme Sursa: Instagram

Minodora arată spectaculos după ce a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme. Solista, care a suferit, în trecut, și o operație de micșorare a stomacului, ține acum un regim drastic, chiar și de Sărbători.

Mai nou, îndrăgita cântăreață a început să facă gimnastică zilnic și a găsit și o metodă inedită de slăbit, la domiciliu. Rezultatele au fost uimitoare, iar, de Sărbătorile acestea, cântăreața a reușit să slăbească, nu să se îngrașe.

Nu m-am atins de porc, de mâncarea grasă. Și, mai nou, am stat și am făcut sport. Îmi leg niște gantere de picioare și de mâni, apoi dau și din mâini și din picioare, cu greutățile. E foarte bună metoda. Am reușit să slăbesc, nu să mă îngraș de Sărbătorile acestea”,a declarat solista, invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Artista a suferit o intervenție la colon!

Minodora s-a schimbat radical în ultimii ani, slăbind peste 40 de kilograme într-un timp record. După ce și-a tăiat stomacul, solista arăta perfect, însă rezultatele nu au dăinuit o veșnicie, cum se aștepta. Artista se îngrășase la loc, ajungând să cântărească peste 100 de kilograme. Apoi, Minodora și-a pus ambiția și a slăbit peste 40 de kilograme, condiția ei fizică fiind acum una de invidiat.

Anul trecut, solista a suferit și o intervenție chirurugicală complexă la colon. De-a lungul anilor, îndrăgita artistă de muzică de petrecere a dezvoltat numeroase probleme digestive. Medicii i-au recomandat de urgență o operație la colon, care să o ajute să își revină complet.

Eu sufăr de constipație, nu puteam să ies afară decât cu laxative. Am avut fisură anală, o fistulă, a trebuit să mă operez. Iar am făcut anestezie generală. Dar asta e. Am avut un regim alimentar nesănătos, mâncam multă carne prăjită”, a povestit artista, la  Antena Stars.

Minodora a renuntat la alimentele cu grăsimi si a inceput să faca sport regulat, dupa o viață sedentară. Acum, artista, în vârstă de 43 de ani, a ajuns să cântărească 65 de kilograme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net