Scandal în lanț la Eurovision! Cezar Ouatu și compozitorul Mihai Alexandru, «la cuțite» cu Cristian Faur

Un nou scandal s-a iscat la selecția Eurovision România, în urma semifinalei care a avut loc sâmbătă, 12 februarie. Iată motivul pentru care Cezar Ouatu și compozitorul Mihai Alexandru sunt acum revoltați!

Cezar Ouatu, dezamăgit de experiența Eurovision de anul acesta Foto: Facebook
Cezar Ouatu, dezamăgit de experiența Eurovision de anul acesta Foto: Facebook

Sâmbătă, 12 februarie, a avut loc semifinala selecției Eurovision România, unde au participat 20 de piese, în speranța unui loc în finală. Doar 10 melodii s-au calificat mai departe în urma deciziei juriului.

Un nou scandal la Eurovision!

Se pare însă că în timpul semifinalei s-a iscat un conflict între unul dintre membrii juriului, Cristian Faur, și Mihai Alexandru, compozitorul piesei lui Cezar Ouatu, „For everyone”. Atât Mihai Alexandru, cât și Cezar Ouatu, au publicat pe rețelele de socializare mesaje în care au explicat situația tensionată.

Din informațiile noastre, Cristian Faur a criticat piesa lui Cezar, spunându-i că nu este bună pentru a continua în competiție. Astfel, compozitorul melodiei s-a declarat umilit în urma întregii situații. 

image

S-au răcorit oamenii. M-au desființat, deși nu cred că le-a cerut nimeni asta. Și-au vărsat tot amarul strâns în ei de atâta timp. Bine că nu mi-au tras și o palmă, am scăpat ieftin”, a scris Mihai Alexandru pe Facebook.

Nici Cezar Ouatu nu a lăsat evenimentul să treacă fără să își exprime opinia față de întreaga situație. Cântărețul susține că din cauza modului în care sunt jurizate piesele, România nu se va califica nici anul acesta în finala Eurovision de la Torino.

Cezar Ouatu, dezamagit în urma experienței Eurovision de anul acesta

Mulțumesc pentru usținerea la Eurovision România! Sincer, mă simt mai ușurat că s-a oprit totul aici, că am ieșit din tot acest circ social media și nu numai, contrar răutăților gratuite din partea unor “fani” cum că totul e blat, că eu voi câștiga datorită unor relații de prietenie cu cei din juriu, etc …

Iată dragilor că am fost doar o parte interesantă, care a dat bine la număr, într-o selecție națională Eurovision extrem de slabă din toate punctele de vedere. Acest val al “tineretului” din finală mă bucură și era clar de la început ce-și doreau cei din delegația TVR1 l.

A fost o experiență personală foarte frumoasă! Piesa For Everyone cu siguranță va continuă să răsune în concertele mele din toată lumea! Mulțumesc Mihai Alexandru! Dezamăgit total în schimb de ceea ce se va întâmpla la Torino!”, a explicat Cezar.

Artistul a susținut că cel ce ne va reprezenta la Eurovision trebuie să reprezinte un tot unitar și să posede mai multe calități, lucru pe care nu îl vede neapărat la tinerii care au fost aleși să treacă mai departe în finala selecției.

O să las aici scris … cu tot dragul pentru artiștii finaliști, noi nu ne vom califică, pt a 4 a oară, în marea finală de la Torino, într-un an în care sunt deja piese foarte bune din partea celorlalte țări, artiști carismatici, personaje în adevăratul sens al cuvântului.

Părerea mea umilă este că la Eurovision nu este vorba doar despre voce și piesă, ci și despre carismă, show și cât de capabil ești să cucerești publicul acolo, nu aici! Muzică, nu zgomot”, a scris Cezar Ouatu, la rândul său pe rețelele de socializare. Cezar Ouatu a mai reprentat România la Eurovision în anul 2013, cu piesa „It's my life”.

Și Jessie, o artistă tânără care și-a încercat norocul anul acesta la Eurovision, a acuzat juriul că este corupt, după ce piesa ei a fost scoasă din concurs, deși era printre favoritele publicului. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net