Culisele selecției Eurovision! Vizi Imre a urcat desculț pe scenă!

Vize Imre a urcat pe scena selecției Eurovision din data de sâmbătă, 12 februarie, într-o ținută mai..nonconformistă. Artistul s-a prezentat pe scenă desculț, iar noi avem imaginile! 

Ce ținută a îmbrăcat Vizi Imre pentru selecția Eurovision Foto: Pro TV
Ce ținută a îmbrăcat Vizi Imre pentru selecția Eurovision Foto: Pro TV

Sâmbătă, 12 februarie, a avut loc semifinala selecției Eurovision, unde s-au ales piesele care vor merge mai departe, dintre cele 20 de melodii alese în urma votului juriului și al publicului.

Concurenții aleși pentru semifinală au făcut show în toată regula, în speranța că vor merge mai departe în finala selecției, iar mai apoi, cu puțin noroc, piesa lor va fi numită reprezentanta României la Eurovision. 

Vizi Imre, ținută nonconformistă pe scena de la Eurovision

Cu această speranță a urcat pe scenă și Vizi Imre, artistul care și-a făcut debutul acum 10 ani la „Vocea României”. Planurile sale de viitor sunt mari, iar piesa lui a fost aleasă de juriu și public dintre cele 45 propuse inițial pentru Eurovision. Piesa lui, „Sparrow”, s-a clasat pe locul 3 în topul preferințelor publicului care a votat pe pagina oficială a competiței.

Nu mai puțin de 50.000 de oameni și-au votat favoriții pe pagina de Facebook Eurovision România. Ei, împreună cu juriul, au hotărât care sunt cei 20 de artiști și trupe care au urcat pe scenă sâmbătă, 12 februarie.

Cele 20 de piese s-au luptat, astfel, în această seară, pentru un loc în marea finală a selecției, unde vor trece mai departe doar 10 concurenți. Din cei 10, urmează să se aleagă piesa care va reprezenta România la Eurovision. 

Vizi a fost susținut de iubita lui

Vizi Imre a optat pentru o apariție neconvențională în seara de sâmbătă, purtând o ținută complet neagră, cu pantaloni largi, în stilul șalvarilor. Detaliul care a atras însă atenția a fost faptul că artistul nu a purtat deloc încălțări, urcându-se pe scenă complet desculț. Vizi a fost susținut în culise de iubita lui, alături de care Click! a reușit să îl și fotografieze. Cântărețul a avut parte recent și de o transformare, după ce  a slăbit de la 145 de kilograme până la 119.

Care au fost cele cinci piese favorite ale publicului, la Eurovision România 2022

E-an-na - Malere / 10124

Dora Gaitanovici - Ana / 3218

VIZI - Sparrow / 2753

Oana Tăbultoc - Utopia / 2629

Mălina - Prisoner / 2336

Cine face parte din juriul Eurovision România 2022

Anul acesta, juriul este format din Ozana Barabancea, Randi, Alexandra Ungureanu, Adrian Romcescu și Cristian Faur. Finala Eurovision România va avea loc în 5 martie, când vom afla cine ne va reprezenta la concursul din Torino, care va avea loc în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. România va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a Semifinalei cu numărul 2.

Una dintre concurente, Jessie, a acuzat juriul Eurovision de anul acesta că este corupt. Vezi AICI care este motivul și cum i-a fost exclusă piesa din competiție.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
netflix pexels jpg
17 Shogun HIROMATSU 0045 jpg
image png
cub monica barladeanu png
geoana bobonete podcast jpg
cub dorian popa png
netflix pixabay png
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 38 22 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net