Jessie dezlănțuie scandalul: "Corupția de la Eurovision trebuie oprită"

Ultima actualizare:

Jessie Baneș a aruncat critici la adresa Eurovision, după ce piesa ei, "Regret," a fost în cădere liberă în clasamentul oficial, ajungând de pe locul 3 pe 46. 

jessie banes 2 jpeg

Jessie Baneș, moderatoarea emisiunii Golden Hour de la Gold FM, a fost una dintre solistele care au făcut senzație la preselecțiile pentru Eurovision și s-a calificat cu o piesă foarte îndrăgită de public. 

Fanii au plăcut-o imediat pe artistă, iar melodia lui Jessie, "Regret", a urcat inițial pe locul 3 în clasamentul oficial de pe aplicația Eurovision. 

Surpriza neplăcută a venit aseară, când piesa ei a fost eliminată din concurs, iar fanii au lansat chiar și o petiție pentru a o readuce pe artista lor preferată înapoi în competiție. 

Piesa lui Jessie Baneș s-a bucurat de un succes moderat în România, însă fanii din afara granițelor au demonstrat că sunt într-adevăr îndrăgostiți de talentul ei și au susținut-o pentru a se clasa cât mai sus în concurs.

Cu toate acestea, inevitabilul s-a produs aseară, când Jessie a fost eliminată din competiție, iar spre stupoarea ei piesa cu care participase, se prăbușise de pe locul 3 pe locul 46.

Lui Jessie Braneș i s-a părut extrem de dubioasă această situație și îi acuză pe organizatorii Eurovision de corupție. Artista a dat un interviu în exclusivitate pentru CANCAN, în care se declară dezamăgită de întreaga experiență și se consideră nedreptățită, mai ales că nu i se permite să facă contestație în aceeastă etapă a concursului. 

M-am bucurat de un succes extraordinar cu piesa Regret! Piesa era în top! Ca artist, înseamnă că mi-am făcut foarte bine treaba! De la locul 3 să ajungi la locul 20… Am încercat să fac și eu ce îmi stă în putință. Mi s-a spus că nu mi-e permisă contestația în acest moment. Nu se mai poate face nimic, e un concurs corupt. Corupția de la Eurovision România trebuie oprită.

Am văzut negru pe alb că sunt pe locul 3 din 46", a dezvăluit Jessie Baneș, pentru CANCAN.ro. 

Artista a declarat că nu numai ea a fost șocată de rezultat, ci de asemenea toți cei din jurul ei, care o apreciază, deoarece simțeau că Jessie avea șanse reale de a se califica mai departe în concurs.

Fanii s-a arătat revoltați de eliminarea lui Jessie de la Eurovision

Fanii au făcut o petiție pe grupul Eurovision România, pentru a o readuce pe Jessie în concurs, întrucât aceștia consideră că i s-a făcut o nedreptate. 

Susținătorii lui Jessie au transmis mesaje extrem de acide juraților Eurovision, cărora le reproșează că sistemul de votare nu oferă transparență. 

Piesa «Regret», interpretată de Jessie, a fost eliminată de juriu din concursul Eurovision în prima semifinală. Asta în condițiile în care foarte mulți fani Eurovision din întreaga Europă, au votat piesa «Regret» pe aplicația oficială Eurovision, situând-o pe locul 3 din 46.

Mai mult, piesa «Regret» este cea mai bine cotată piesă în limba Română din concurs. Foarte mulți fani străini au făcut topuri ale pieselor înscrise anul acesta la Eurovision Romania, iar «Regret» se situa mereu pe locul 1! Piesa chiar ar avea șanse în finala de la Torino! Dacă și tu crezi că juriul a făcut o nedreptate prin eliminarea piesei, și «Regret» ar trebui să rămână în concurs, distribuie această petiție!”, este mesajul fanilor de pe Grupul ”Eurovision România”

Alte persoane din grupul Eurovision România îi acuză pe jurați că au eliminat toate piesele bune din concurs și că votul publicului a fost desconsiderat. 

"Parțial au făcut-o, dar, ca de obicei, TVR o instituție înființată în comunism și rămasă acolo, a tras iar sforile să fie cine vrea ea în semifinală și, mai ales, că nu avem nimic de spus în această semifinală, pentru că publicul nu are nimic de spus. În finală va avea 20% de spus, adică nu vor putea răsturna o eventuală nedreptate pentru că nu va avea putere să o facă

Felicitări pentru acest sistem mizerabil de vot al acestei selecții. Vreți bani? Vreți audiență? Nu știți să faceți, pentru că vă bateți joc de cei care vă fac audiență, adică de public”, au reproșat fanii pe grupul concursului. 

Piesa "Regret" a fost lansată de Jessie, la 15 noiembrie anul trecut, iar textul a fost scris de Loredana Cavașdan și Jessie Baneș. Nu este prima dată când Jessie Baneș participă la Eurovision, ea și-a mai încercat norocul în 2018, însă nici atunci nu a ajuns să reprezinte în finală România, în cadrul competiției europene. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net