VIDEO Jessie, vedeta Gold FM, lansează "Regret", al doilea single in colaborare cu DeMoga Music

Ultima actualizare:

    Jessie lansează "Regret", al doilea single in colaborare cu DeMoga Music
Jessie lansează "Regret", al doilea single in colaborare cu DeMoga Music

O știți de la Eurovision, unde a participat în 2018, dar și de la Gold FM, unde se ocupă de proiectul "Golden Hour”. Orădeanca Jessie Baneș nu se dezice de marea ei dragoste, muzica, iar cea mai nouă piesă a ei se numește „Regret”. Artista, care colaborează cu nume de top din industria muzicală, ne spune povestea piesei.

„Mulți oameni se consideră meteosensibili, iar specialiștii avizați în domeniu susțin faptul ca există o corelație clară între sentimentele oamenilor și… vremea de afară. Împreună cu echipa DeMogaMusic, cred că am surprins perfect acest lucru, lansând piesa «Regret» chiar înaintea începutului iernii”, spune Jessie Baneș.

Chiar dacă Jessie a început să își compună integral piesele „in-house”, vedeta Gold FM nu se dezice de colaborări cu cele mai importante case de producție din România și își adaugă în repertoriul personal încă o producție „de marcă”. Piesa transmite sentimente puternice de tristețe si resemnare, sentimente care ne încearcă pe mulți dintre noi in momente de răspântie. Cu toate acestea, Jessie parcă reușește să aline aceste trăiri prin vocea caldă și talentul artistic.


    Jessie Baneș
Jessie Baneș

Videocliop filmat în Capitală și pe Valea Prahovei

Videoclipul este filmat în mai multe locații și s-a întins pe durata a două zile. Astfel, vedem îmbinate imagini din inima Bucureștiului cu secvențe pitorești, de pe Valea Prahovei. Cu toate ca Jessie a cochetat și cu alte genuri muzicale, cum ar fi Dance sau House, producția acestei piese este una de pop clasic, gen muzical care o definește cel mai bine pe artistă. Piesa a fost creată de artist împreună cu producătorul Alexander Sambo, un tânăr de viitor, care produce piese pentru cei mai mari artiști din România. Cu toate că Jessie a lansat piese de succes în trecut, vedeta Gold FM e îndrăgostită de ultima ei producție muzicală: „Sambo, talentatul producător de la DeMoga Music, a reușit să surprindă foarte fidel ideile mele muzicale în producția piesei. Mai puneți și faptul că la songwriting am lucrat împreună cu Loredana Căvășdan, care nu doar că e foarte înzestrată, dar e si orădeancă de-a mea. Ce să mai, succes garantat!”, declară Jessie Baneș.

Cine este Jessie Baneș

În anul 2018, Jessie a participat la Eurovision cu piesa Lightning Strikes, ajungând până în semifinale. Artista este o prezență cunoscută în Transilvania, unde a susținut zeci de concerte si a prezentat multiple evenimente. În timpul liber, Jessie este si creator de conținut pe rețele de socializare, unde are sute de mii de vizionări. Aceasta face senzație atât pe Tik-Tok cât si pe Instagram, unde videoclipurile create de ea sunt apreciate de mii de urmăritori. Jessie este și o moderatoare radio importantă din București: după ce a realizat aproape un an emisiunea „Weekenduri Gold”, alături de solistul Deepcentral, Doru Todoruț, artista a început recent un nou proiect la Radio Gold FM, „Golden Hour”. În cadrul acestuia, ea își propune să prezinte cele mai importante subiecte de actualitate culturală autohtonă și internațională, dar și să le analizeze împreună cu invitați de marcă. Puteți asculta emisiunea de luni până joi, în intervalul orar de drive time, 18:00-19:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net