Jessie Baneș, pregătită să intre în topurile muzicale

Ultima actualizare:

    Jessie Baneș, videoclip nou
Jessie Baneș, videoclip nou

Jessie Baneș a crescut în radio fiind alături de tatăl ei și de mică a cochetat cu televiziunea, moderând două emisiuni de copii la postul tv local Antena1 Oradea. Jessie a lansat de curând un videoclip la o nouă piesă care i-a pus în valoare atât frumusețea, cât și talentul artistic. Tânăra artistă a mărturisit că muzica este singurul traseu pe care vrea să-l parcurgă în această viață.

În anul 2015 a participat la emisiunea Vocea României, concurând împotriva tatălui ei, poveste nemaîntâlnită până atunci în țara noastră. A ieșit învingătoare din acest duel și s-a făcut remarcată, intrând în echipa lui Marius Moga, cu care a și colaborat după ieșirea din concurs. În anul 2018 a participat la Eurovision cu piesa Lightning Strikes ajungând până în semifinale, dar fiind foarte apreciată de publicul și de fanii acestui concurs.

"Sărută-mă" este o piesă în care am pus foarte mult sufet și în care m-am implicat mai activ în ceea ce privește crearea ei decât în primul meu single "Ultima piesă de dragoste". Mi-am facut o super gașcă, alături de care am început să compun, chiar făcând un featuring pe această piesă cu colegul meu Surche. Sunt foarte fericită de rezultatul care a ieșit, atât în ceea ce privește piesa cât și videoclipul ei pentru care îi mulțumesc lui Silviu Mîndroc dar și echipei mele! Acesta este filmat în județul Bihor, la o carieră de piatră, după cum v-am obișnuit încă de la primul videoclip, care este filmat în Băile Felix. Cei care au fost la concertele pe care le-am susținut deja vara aceasta, au putut asculta în premieră piesa "Sărută-mă" live, iar acum o pot asculta în sfarsit și pe youtube! Deja am inceput să lucrez și la cel de-al treilea single, pe care sunt nerăbdătoare să îl auziți și voi cât de curând”, a declarat artista.


    Jessie Baneș, poveste de dragoste în noua piesă lansată
Jessie Baneș, poveste de dragoste în noua piesă lansată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net