Mihai Trăistariu, reacție virulentă după semifinala Eurovision: «Gafe ca la un spectacol de cămin cultural». Cine e favorita lui

Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu este dezamăgit de semifinala Eurovision România. Artistul este de părere că jurații au punctat subiectiv concurenții și nu au ținut cont de reprezentanții care sunt pe placul publicului.

Mihai Trăistariu este nemulțumit de jurizarea de la semifinala Eurovision România
Mihai Trăistariu este nemulțumit de jurizarea de la semifinala Eurovision România

În finala națională din cinci martie, formația E-na-na, cea care era preferata telespectatorilor, conform statisticilor, nu va fi prezentă. 

Mihai Trăistariu este nemulțumit de jurizarea de la semifinala Eurovision 

Mihai Trăistariu este de părere că juriul nu ar trebui să existe în cadrul preselecțiilor naționale întrucât părerea lor nu este una obiectivă și, în cele din urmă, provoacă mai mult rău. Artistul susține că nu avem șanse prea mari de calificare în finala internațională Eurovision pentru că piesele care au fost selectate pentru finala națională sunt unele slabe, ușor de uitat. 

Mihai a fost dezamăgit de modul în care s-a desfășurat semfinala națională Eurovision

Mihai Trăistariu și-a exprimat părerea despre semifinala Eurovision pentru Click! Fostul participant la Eurovision este de părere că totul a fost făcut de mântuială, iar prezentatorii nu au dovedit o lipsă de profesionalism care nu ar fi trebuit să fie întâlnită în cadrul unei competiții de asemena anvergură.

Anca Mazilu și Bogdan Stănescu au fost gazdele show-ului, iar Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Eurocision 2017, a fost alături de concurenți și a transmis emoțiile din Camera Verde.

"Prezentatorii au fost sub orice critică. Zeci de gafe, când greșeau băgau repede publicitate ca să nu se cunoască. Numai tâmpenii, nu am văzut așa ceva în viața mea. Gafe peste gafe ca la un spectacol de cămin cultural, ceea ce nu ar trebui să fie permis la o semifinală Eurovision România", a declarat Mihai.

Juriul a făcut comentarii răutăcioase la adresa prestațiilor concurenților

Mihai a criticat și membrii juriului. "În afară de Romcescu și Ozana, care au avut totuși un bunsimț elementar și nu au jignit pe nimeni, ceilalți jurați și-au făcut de cap. Au fost obraznici. răutăcioși ca niciodată! Nu și-au arătat decât partea negativă a caracterului lor".

"Juriul Eurovision trebuie să fie format din oameni care cunosc fenonenul, sunt implicați în el și care își doresc pentru România ce este mai bun internațional. Doi, trei jurați au declarat și au postat că ei nu vor participa niciodată la Eurovision, că este o porcărie. Unii dintre ei au participat și nu au trecut nici preselecțiile, nu mai dau nume..Atunci, trebuie ales foarte bine juriul sau, din punctul meu de vedere, trebuie renunțat total la juriu. Unii dintre ei nu suportă niște genuri muzicale. Întotdeauna vor fi părți subiective. Nu este ok cu juriul. Poate în alte țări da, dar în România, nu", a continuat Mihai. 

Mihai Trăistariu acuză juriul că nu a ținut cont de preferințele publicului

Mihai Trăistariu a sugerat că membrii juriului ar trebui să fie mai implicați. Le-a recomandat ca, pe viitor să verifice și părerile oamenilor, așa cum sunt ele exprimate pe Facebook și să țină cont de ele. "Deciziile lor nu au fost bazate pe preferințele publicului, ci strict pe gusturile personale. Au dat afară aseară niște piese foarte bune. Nu știu pe ce criterii au ales cele zece finaliste, dar au rămas pe lângă vreo trei, patru piese foarte bune. Este păcat pentru că ne-am minimalizat șansele de a prinde finala". a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!

Mihai Trăistariu este sceptic că România va obține acest an un loc în finala Eurovision pentru că piesele care au rămas în competiție nu sunt unele remarcabile. "Nu avem în acest an un reprezentant care să strălucească pe scena internațională. În clipa asta, abia dacă prindem finala Eurovision mare. S-ar putea să avem aceeași soartă ca în ultimii trei ani, nu văd nimic consistent", a subliniat Mihai.

Cine este favorita lui Mihai Trăistariu

Artistul a dezvăluit că Dora Gaitanovici este preferata sa din competiție, deși nu este avantajată deloc de melodia pe care trebuie să o interpreteze. "Dora Gaitanovici îi bate pe toți din concurs, dar nu are o piesă wow. Am avut și artiști faini, dar prea subțiri, se vede că sunt necopți, genul lui Roxen. Fără concerte, fără experiență și asta se cunoaște și atunci nu ar lua voturi, internațional vorbind", a spus Mihai.


Preferata publicului nu a obținut un loc în finala națională 

Formația E-na-na nu s-a calificat în finala națională din 5 martie, deși ea a fost, de departe, favorita publicului. Internauții s-au arătat revoltați de decizia juriului și și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare. 

Nu pot să cred că nimănui nu îi pasă de ce spune publicul. E-an-na a câștigat votul publicului cu un avantaj de 7.000 de voturi în fața locului doi", a scris unul dintre internauți. 

Cine a făcut parte din juriul semifinalei Eurovision România

Cei care au decis cine sunt concurenții care vor participa în finala națională din data de cinci martie au fost Alexandra Ungureanu, Randi, Adrian Romcescu, Cristian Faur și Ozana Barbancea. 

Cei cinci concurenți care se vor lupta pentru a obține șansa de a reprezenta România la Eurovision 2022, desfășurat în Italia, sunt: Dora Gaitanovici, Minodora, Cream & Diana Bucșa, WRS, Vanu, Moise, Gabriel Basco, Kyrie Mendel, Petra, Andrei Petruș și Alex Parker & Bastien.

În ultimii trei ani, reprezentanții țării noastre nu au reușit să se califice în marea finală Eurovision. 

Mihai Trăistariu s-a clasat pe locul 4 la Eurovision în 2006

În anul 2006, Mihai Trăistariu a reprezentat România la concursul muzical internațional Eurovision și a reușit să se claseze pe locul patru în clasamentul final datorită piesei interpretate, "Tornero". 

După Eurovision, străinii i-au acordat lui Mihai mai multe premii: cea mai bună voce masculină (Grecia , Cipru, Malta, Suedia), hitul anului - "Tornero" (Grecia, Malta, Cipru, Suedia, Islanda, Bielorusia, Turcia, Croaţia, Serbia, Polonia, Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova).

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net