Diana Bucșă intervine în scandalul de la Eurovision: «Toată lumea tinde să atace»

Scandalul iscat în urma semifinalei naționale Eurovision pare să fie departe de a se încheia. Piesa compusă de Costi Ioniță a fost cea care a generat revoltă în rândul fanilor, după ce aceștia au observat că ea semănă izbitor cu una care a fost compusă de artist cu mai bine de un deceniu în urmă. 

image

În ciuda faptului că reprezentanții Eurovision au decis să melodia lui Costi Ioniță nu va fi descalificată din competiție pentru că prezintă elemente de originalitate, fanii continuă să fie revoltați. Diana Bucșă, una dintre interpretele melodiei, și-a exprimat părerea despre scandalul momentului. 

Reprezentanții concursului au menționat că aranjamentul orchestral diferit și linia melodică schimbată sunt motivele pentru care piesa nu va fi descalificată și va fi interpetată în finala națională Eurovision. 

"Deja s-a hotărât care este situația și melodia nu poate fi descalificată. Melodia nu seamănă, nu este nici măcar un remake. Este totul nou. Este linie nouă, text nou, același compozitor, dar totul este nou. Și-au dat cu părerea deja și s-a postat peste tot. Consider că mereu când este vorba de ceva românesc, toată lumea tinde să atace și să spună că ceva nu este în regulă și cred că ar trebui să fim puțin mai uniți în vremurile acestea", a declarat Diana, conform Antena Stars.

Și Minodora s-a arătat revoltată de speculațiile care au circulat pe marginea piesei compuse de Costi Ioniță. "Piesa este bună, are un vibe pozitiv, tineretul poate să învețe să fie mai patriot. Să-mi arătați mie un compozitor de-al nostru în afară de Costi Ioniță care mai face așa piesă? El a făcut o piesă despre România noastră șiun text de nu se poate!”, declara Minodora înaintea aflării deciziei reprezentaților Eurovision. 

Cream, Minodora și Diana Bucșă s-au calificat în finala Eurovision

Cream, Minodora și Diana Bucșa s-au califica în finala națională cu piesa “România mea”, compusă de Costi Ioniță. Juriul de specialiști a decis ca piesa să meargă mai departe și are mari șanse să ne reprezinte la Torino, în mai.

Semifinala națională Eurovision a fost plină de controverse, iar mai mulți artiști au criticat modul în care aceasta s-a desfășurat. Mihai Trăistariu și Cezau Ouatu s-au declarat dezamăgiți de atitudinea avută de membrii juriului, dar și de lipsa de profesionalism a prezentatorilor. Opinia lui Mihai a fost una radicală, artistul fiind de părere că juriul nu ar trebui să existe în semifinalele naționale, ci părerea publicului ar trebui să fie cea care primează în astfel de situații. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net