Minodora, de nerecunoscut. Artista a dezvăluit secretul siluetei: „Am slăbit 40 de kilograme”

Sâmbătă seară, la TVR, s-a făcut încă un pas spre Torino, Italia, unde va avea loc anul acesta concursul Eurovision 2022. 20 de nume din showbizul românesc au venit să-i încânte pe telespectatorii de acasă cu piesele lor. Click! a fost acolo şi a aflat detalii din culise concursului, dar şi despre concurenţi. Şocul mare a fost când am întâlnit-o pe Minodora, care e de nerecunoscut!

Claudia Pavel, Minodora  și Diana Bucșă cântă  împreună piesa  „România mea”
Claudia Pavel, Minodora și Diana Bucșă cântă împreună piesa „România mea”

Forfotă mare, sâmbătă seara, pe holurile TVR-ului unde s-a ţinut semifinala selecţiei Eurovision 2022. O mulţime de vedete făceau maratoane între studiourile de filmare şi cabine, căci repetiţiile au început de la prânz.

Apoi cabina de machiaj, panoul pentru fotografii şi Camera Verde, unde Ilinca Băcilă îi lua la întrebări, acestea erau punctele cheie pe unde alergau soliştii, dar şi jurnaliştii, în speranţa că le pot smulge câteva declaraţii „la cald”.

«În alimentaţia mea nu mai există prăjeli»

Vedetele serii am putea spune că au fost Claudia Pavel (37 de ani) şi Minodora (43 de ani), care au cântat piesa «România mea», împreună cu Diana Bucşă. Cele două n-au apărut în Camera Verde decât târziu, după ce şi-au cântat piesa pe scenă.

Şi asta pentru că şi-au lăsat ţinutele de scenă acasă, iar după repetiţii s-au dus după ele. S-au întors la timp, Claudia Pavel cu sora Paula, iar Minodora şi-a făcut apariţia cu fiul şi cu soţul.

Minodora: „Am slăbit 40 de kilograme”

„A crescut Marco, are 12 ani. Seamănă cu soţul meu”, ne-a spus Minodora, care ne-a uimit cu noua ei siluetă. „Am slăbit 40 de kilograme, din 2019 am început să slăbesc, am dat kilogramele jos. Fac şi mult sport, merg pe bandă acasă, fac tonifiere, fac abdomene. Nu am renunţat la nici un aliment şi mănânc câte puţin din fiecare. Am o dietă echilibrată şi fac mult sport. În alimentaţia mea nu mai există alimente prăjite, grase sau dulciuri. Am mai avut câteva încercări, am făcut micşorare de stomac în 2017 şi în 2019 luasem din nou kilograme în plus, m-am îngrăşat din nou.

Minodora a venit  cu fiul și cu soțul la  semifinalele Eurovision
Minodora a venit cu fiul și cu soțul la semifinalele Eurovision

„După doi ani de la operaţie am încercat altceva. Până la urmă, vocea rămâne. Urmează cântece noi, o piesă nouă de Valentine›s Day - «Căsătoreşte-te cu mine, spune da», apoi un cântec dedicat lui Dumnezeu pe care îl lansez de Paşte.

Vine Costi din America şi facem treabă”, spune solista, care a trecut mai departe în finală. Alături de Alex Parker & Bastien cu piesa „All this love”, Andrei Petruş - „Take me”, Dora Gaitanovici – „Ana”, Gabriel Basco – „One night”, Kyrie Mendél – „Hurricane”, MØISE – „Guilty”, Petra – „Ireligios”, Vanu - „Never give up”, şi WRS – „Llamame.”, a declarat Minodora, pentru Click!.

Eurovision 2022

Ei continuă parcursul în Selecţia Naţională şi vor concura în marea finală din 5 martie, în direct la TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21.00. Concursul de la Torino –Italia va avea semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. România va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a Semifinalei cu numărul 2.

Vedetele şi-au adus rudele şi prietenii la TVR

Ilinca Băcilă, prezentatoarea din Camera Verde, a venit cu sora ei, cu care a şi urcat pe scenă, dar şi cu iubitul Bogdan, care a stat în culise. Claudia Pavel a venit însoţită de sora Paula, make-up artist. Vizi Imre a cântat în picioarele goale şi a venit cu iubita.

WRS sau Andrei Ionuţ Ursu a venit cu sora lui, cu care şi lucrează. Petra, Eliza G, Diana Bucşă şi Aris au venit cu managerii, iar Nicoleta Nicolae cu PR-ul, care îi e o bună pretenă. Prin culise i-am zărit pe impresarii Paul Nancă şi Radu Groza, care stăteau la o şuetă cu compozitorul Mihai Alexandru.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net