Hopa! Ce îndrăzneață! Andreea Bănică, fără sutien, într-un tricou super scurt!

Ultima actualizare:

La 43 de ani, cântăreața Andreea Bănică e la fel de sexy ca în vremurile când făcea furori în trupa Blondy. 

andreea banica

Are stil

Andreea Bănică nu se dezice. Obișnuită cu aparițiile provocatoare, diva postează adesea pe contul de Instagram imagini care aprind imaginația fanilor. Astfel, ea a ieșit la plimbare nu oricum, ci îmbrăcată într-o ținută elegantă și...țipătoare. 

Deși sacoul roz și pantalonii de stofă asortați la o pereche de teniși extravaganți i-au venit de minune, privirile tuturor s-au îndreptat către...bustul fostei prezentatoare de la Bravo, Ai Stil. 

A „uitat” sutienul

Asta pentru că diva a ales să poarte un tricou alb pe sub care nu și-a mai luat din garderobă și sutienul. Astfel, sânii proeminenți au captat privirile fanelor, dar mai ales ale fanilor. 

La postarea care a adunat într-un timp scurt peste 5000 de aprecieri și zeci de comentarii, urmăritorii Andreei i-au admirat formele și i-au aclamat îndrăzneala. 

Dacă doamnele și domnișoarele au fost curioase cu privire la magazinele de unde Andreea Bănică și-a procurat ochelarii de soare sau costumul din stofă, domnii s-au focusat preponderent pe...bustul artistei. Diferența se vede clar în secțiunea de comentarii. 

Citește și: VIDEO Andreea Bănică, melodie cu fiica de 12 ani. Noutăți despre copii, afacerile familiei și carieră

„Wow superbă...îmi poți spune te rog de unde sunt pantalonii?” și „Adoro occhellarii tai de soare. Ce marcă sunt? Doresc și eu să-i cumpăr. Outfit stipendiassimo❤️”, au fost doar câteva dintre comentarille fanelor la postarea Andreei. 

Fanii însă s-au concentrat mai mult pe bluza albă cu model. Mai exact, pe ce nu se afla pe sub ea: 

„Fără sutien, e cald da”, a comentat unul dintre prietenii virtuali ai cântăreței. „Ca de obicei...superbă!👏👏👏👏❤️❤️”, a adăugat altcineva. 

Ce intervenții estetice are

Spre deosebire de unele vedete care încearcă să ascundă faptul că vizitează clinicile medicilor esteticieni, Andreea Bănică a fost mereu o femeie asumată în privința intervențiilor de înfrumusețare. Astfel, recent ea a postat mai multe imagini din cadrul unei clinici unde i-au fost administrate câteva injecții cu acid hialuronic.

Citește și: VIDEO Andreea Bănică, o nouă intervenție estetică! A documentat fiecare pas

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net