VIDEO Andreea Bănică, melodie cu fiica de 12 ani. Noutăți despre copii, afacerile familiei și carieră

#Exclusiv Click!

Veşti bune vin de la familia Andreei Bănică (43 de ani), solista care este foarte încântată că fiica ei îi calcă pe urme în lumea muzicii. Împreună cu Sofia (12 ani) şi trupa The Mood, Andreea a înregistrat melodia „Super Erou”, pe care a și urcat-o pe reţelele sociale. Puştoaica a crescut, s-a maturizat şi are o voce foarte bună, se vede că o moşteneşte pe mama ei, care ne-a mărturisit, într-un interviu exclusiv, că este foarte mandră de copii ei.  

Andreea Bănică, interviu exclusiv pentru Click!
Andreea Bănică, interviu exclusiv pentru Click!

Click!: Eşti super ocupată şi am văzut că Sofia s-a apucat de cântat. Îi place?  

Andreea Banică: A crescut, s-a maturizat. M-a moştenit şi mă bucur foarte mult! Este frumoasă, nu ştiu cu cine seamănă, dar nu seamănă cu niciunul dintre noi. Este un copil modest, finuţ şi are multe calităţi în plus faţă de mine. Pentru că, trăieşte şi în alţi ani decât am trăit eu, şi are deschidere mai multă la tot ce înseamnă informaţie.  

Făcea balet, la un moment dat.

A făcut dansuri cu elemente de gimnastică, la categoria profesionişti. Însă, de câţiva ani, am scos-o, nu am mai lăsat-o, tocmai să se poată concentra pe şcoală.  

Acum, a descoperit muzica? 

Nu a descoperit muzica acum, de la 2 ani a descoperit-o. Îmi cânta piesele mele. Îi place foarte mult. Îşi doreşte, dar până nu iese ea la iveală «mamă, ştii ceva, eu chiar vreau să cânt», o mai las să copilărească. Nu vreau să mă impun în faţa copilului şi nici să o forţez să facă ceva. Totul vine de la sine. Am întrebat-o dacă vrea să facă un cover cu mine şi a fost de acord. Şi, am zis «de ce nu?». Aşa că, am înregistrat coverul la piesa aceea superbă. E o piesă de-ale mele, care i-a plăcut ei foarte mult, şi am zis să o imprimăm împreună. Am făcut-o cu prietenii noştri. 

Sofia a moștenit talentul artistic al mamei sale
Sofia a moștenit talentul artistic al mamei sale

«Sunt aproape, cât mai mult de copii»

Micuţul Noah ce face? 

Micuţul are 5 ani şi 5 luni. Ia cursuri de înot fiindcă, la vară, a promis că merge cu noi în Grecia, să înoate. I-am spus că nu îl iau, numai dacă învaţă să înoate. Mă ocup de ei, de educaţia lor. Sunt aproape, cât mai mult de copii.  

Dar ce se aude cu concertele?  

Mă ocup şi de-ale mele. Încep concertele. Uşor-uşor, au început să se mişte treburile. Sper, din toată inima, să revenim aşa cum a fost odată.  

Pe când o piesă nouă? 

Sunt în lucru la o piesă nouă, dar eu am stat o perioadă bună de timp, pentru că mi-aş fi dorit ca piesele pe care le scot să le pot cânta, undeva. Nu să le cânt în baie. Mi-am dorit ca, atunci când scot o piesă, să pot să o cânt oamenilor, nu să o ţin pentru mine.  

Ce faceţi cu hotelul? L-aţi botezat? 

Hotelul se va deschide, vara aceasta. Dar nu spunem, încă, numele lui. E botezat, din rădăcini, de când am început să lucrăm la proiect. Dar suntem superstiţioşi, nu putem să spunem acum numele.  

Citește și: EXCLUSIV Iată hotelul Andreei Bănică, de la Eforie: «Trebuie să îi alegem un nume și la anul îl inaugurăm»

Cu soţul are  o căsnicie  de invidiat
Cu soţul are o căsnicie de invidiat

Ce alte planuri mai ai? 

Am o serie de colaborări, pe online, şi încerc să le fac faţă. În calitate de influencer, de când cu pandemia şi cu statul acasă.  

Cu televiziunea ce se mai aude? 

Televiziune, nu neapărat. Oferte au fost, dar trebuie să fie proiecte în care să mă regăsesc. Nu aşa, oriunde, oricum şi pe oricât, nu.  

Acum, cu pandemia, toată lumea s-a îndreptat către televiziune. Dacă nu au mai fost concerte.  

Eu n-am avut nevoie (râde). Nu pot să intru în orice proiect, doar pentru bani. Eu am trecut de mult de stadiul ăsta şi nu mă interesează să merg într-o emisiune de televiziune, doar să căştig bani şi să nu îmi facă plăcere. Sau să nu mă regăsesc în acel proiect.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net