VIDEO Andreea B─ânic─â, melodie cu fiica de 12 ani. Nout─â╚Ťi despre copii, afacerile familiei ╚Öi carier─â

Ve┼čti bune vin de la familia Andreei B─ânic─â (43 de ani), solista care este foarte ├«nc├óntat─â c─â fiica ei ├«i calc─â pe urme ├«n lumea muzicii. ├Ämpreun─â cu Sofia (12 ani) ┼či trupa The Mood, Andreea a ├«nregistrat melodia ÔÇ×Super ErouÔÇŁ, pe care a ╚Öi urcat-o pe re┼úelele sociale. Pu┼čtoaica a crescut, s-a maturizat ┼či are o voce foarte bun─â, se vede c─â o mo┼čtene┼čte pe mama ei, care ne-a m─ârturisit, ├«ntr-un interviu exclusiv, c─â este foarte mandr─â de copii ei.  

cub andreea banica animat gif
Andreea B─ânic─â, interviu exclusiv pentru Click!

Click!: E┼čti super ocupat─â ┼či am v─âzut c─â Sofia s-a apucat de c├óntat. ├Äi place?  

Andreea Banic─â: A crescut, s-a maturizat. M-a mo┼čtenit ┼či m─â bucur foarte mult! Este frumoas─â, nu ┼čtiu cu cine seam─ân─â, dar nu seam─ân─â cu niciunul dintre noi. Este un copil modest, finu┼ú ┼či are multe calit─â┼úi ├«n plus fa┼ú─â de mine. Pentru c─â, tr─âie┼čte ┼či ├«n al┼úi ani dec├ót am tr─âit eu, ┼či are deschidere mai mult─â la tot ce ├«nseamn─â informa┼úie.  

F─âcea balet, la un moment dat.

A f─âcut dansuri cu elemente de gimnastic─â, la categoria profesioni┼čti. ├Äns─â, de c├ó┼úiva ani, am scos-o, nu am mai l─âsat-o, tocmai s─â se poat─â concentra pe ┼čcoal─â.  

Acum, a descoperit muzica? 

Nu a descoperit muzica acum, de la 2 ani a descoperit-o. ├Ämi c├ónta piesele mele. ├Äi place foarte mult. ├Ä┼či dore┼čte, dar p├ón─â nu iese ea la iveal─â ┬źmam─â, ┼čtii ceva, eu chiar vreau s─â c├ónt┬╗, o mai las s─â copil─âreasc─â. Nu vreau s─â m─â impun ├«n fa┼úa copilului ┼či nici s─â o for┼úez s─â fac─â ceva. Totul vine de la sine. Am ├«ntrebat-o dac─â vrea s─â fac─â un cover cu mine ┼či a fost de acord. ┼×i, am zis ┬źde ce nu?┬╗. A┼ča c─â, am ├«nregistrat coverul la piesa aceea superb─â. E o pies─â de-ale mele, care i-a pl─âcut ei foarte mult, ┼či am zis s─â o imprim─âm ├«mpreun─â. Am f─âcut-o cu prietenii no┼čtri. 

Screenshot 20220412 125950 Instagram jpeg
Sofia a moștenit talentul artistic al mamei sale

┬źSunt aproape, c├ót mai mult de copii┬╗

Micu┼úul Noah ce face? 

Micu┼úul are 5 ani ┼či 5 luni. Ia cursuri de ├«not fiindc─â, la var─â, a promis c─â merge cu noi ├«n Grecia, s─â ├«noate. I-am spus c─â nu ├«l iau, numai dac─â ├«nva┼ú─â s─â ├«noate. M─â ocup de ei, de educa┼úia lor. Sunt aproape, c├ót mai mult de copii.  

Dar ce se aude cu concertele?  

M─â ocup ┼či de-ale mele. ├Äncep concertele. U┼čor-u┼čor, au ├«nceput s─â se mi┼čte treburile. Sper, din toat─â inima, s─â revenim a┼ča cum a fost odat─â.  

Pe c├ónd o pies─â nou─â? 

Sunt ├«n lucru la o pies─â nou─â, dar eu am stat o perioad─â bun─â de timp, pentru c─â mi-a┼č fi dorit ca piesele pe care le scot s─â le pot c├ónta, undeva. Nu s─â le c├ónt ├«n baie. Mi-am dorit ca, atunci c├ónd scot o pies─â, s─â pot s─â o c├ónt oamenilor, nu s─â o ┼úin pentru mine.  

Ce face┼úi cu hotelul? L-a┼úi botezat? 

Hotelul se va deschide, vara aceasta. Dar nu spunem, ├«nc─â, numele lui. E botezat, din r─âd─âcini, de c├ónd am ├«nceput s─â lucr─âm la proiect. Dar suntem supersti┼úio┼či, nu putem s─â spunem acum numele.  

Cite╚Öte ╚Öi: EXCLUSIV Iat─â hotelul Andreei B─ânic─â, de la Eforie: ┬źTrebuie s─â ├«i alegem un nume ╚Öi la anul ├«l inaugur─âm┬╗

image
Cu soţul are o căsnicie de invidiat

Ce alte planuri mai ai? 

Am o serie de colabor─âri, pe online, ┼či ├«ncerc s─â le fac fa┼ú─â. ├Än calitate de influencer, de c├ónd cu pandemia ┼či cu statul acas─â.  

Cu televiziunea ce se mai aude? 

Televiziune, nu neap─ârat. Oferte au fost, dar trebuie s─â fie proiecte ├«n care s─â m─â reg─âsesc. Nu a┼ča, oriunde, oricum ┼či pe oric├ót, nu.  

Acum, cu pandemia, toat─â lumea s-a ├«ndreptat c─âtre televiziune. Dac─â nu au mai fost concerte.  

Eu n-am avut nevoie (r├óde). Nu pot s─â intru ├«n orice proiect, doar pentru bani. Eu am trecut de mult de stadiul ─âsta ┼či nu m─â intereseaz─â s─â merg ├«ntr-o emisiune de televiziune, doar s─â c─â┼čtig bani ┼či s─â nu ├«mi fac─â pl─âcere. Sau s─â nu m─â reg─âsesc ├«n acel proiect.

stanga
dreapta
lucian mitrea si andreea banica
2 andreea banica fiica jpeg
andreea banica (2) jpg
andreea banica 0 jpeg
andreea banica sofia png
andreea banica sofia png
andreea banica fiica png

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
image png
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png