VIDEO Andreea Bănică, o nouă intervenție estetică! A documentat fiecare pas

Ultima actualizare:

Andreea Bănică, mai asumată ca niciodată! A trecut printr-o nouă intervenție estetică și nu s-a sfiit să documenteze întreaga experiență și să o împărtășească fanilor pe rețelele de soacializare. 

Andreea Bănică, o nouă intervenție estetică! Vedeta a documentat fiecare pas
Andreea Bănică, o nouă intervenție estetică! Vedeta a documentat fiecare pas

Andreea Bănică, 43 de ani, este foarte preocupată de imaginea ei, deși, după cum a declarat în trecut, nu îi surâde ideea operațiilor estetice. 

Cu toate acestea, artista trece în mod regulat pragul clinicilor de medicină estetică, pentru intervenții de rutină și mici retușuri, care să o facă să arate fresh, la fiecare apariție. 

Citește și VIDEO Andreea Bănică, melodie cu fiica de 12 ani. Noutăți despre copii, afacerile familiei și carieră

Recent, Andreea Bănică și-a făcut o serie de tratamente la nivelul feței, ce implică injecții în obraji cu diferite substanțe, iar vedeta a fost foarte sinceră cu fanii ei și a postat pe rețelele de socializare fiecare etapă a tratamentului. 

Andreea Bănica a împărtășit fanilor vizita la medicul estetician

Recent, Andreea Bănică a mărturisit pe rețelele de socializare, în timp ce se afla la volanul mașinii personale, că i-ar plăcea să aibă obrajii ceva mai plini, de aceea, ea încercat mai multe filtre, însă niciunul nu a fost pe placul ei. Aflăm apoi, că vedeta se afla de fapt în drum spre o clinică de medicină estetică, unde s-a dus pentru o procedură facială, ce nu mai suporta amânare. 

,,Abia aștept să-mi fac azi un tratament la față de hidratare", a declarat vedeta într-un clip pe Instagram, în timp ce se pregătea să pășească pragul clinicii, unde esteticienii o așteptau cu nerăbdare. 

Sinceră și asumată, Andreea Bănică a documentat fiecare pas al intervenției suferite la nivelul feței. Esteticiana i-a făcut vedetei un peeling, prin care a îndepărtat celulele moarte de la nivelul feței, apoi a continuat cu o serie de injecții în față, pentru a-i reda vedetei, aspectul hidratat mult dorit, în special la nivelul obrajilor. 

Andreea Bănică a suferit câteva injecții cu o substanță ce conține acid hialuronic și are efect de hidratare, ușoară volumizare și lifting al obrajilor. 

image

Injecțiile cu acid hialuronic au  fost urmate de un tratament cu lumină roșie, menit să stimuleze producția de colagen și să confere un aspect mai tânăr pielii.

WhatsApp Image 2022 05 06 at 12 16 10 jpeg

Andreea Bănică a fost foarte mulțumită de cum arată chipul ei, imediat după tratament, mai ales că a obținut schimbarea pe care o dorea în privința aspectului obrajilor.

La sfârșitul sesiunii, Andreea Bănică s-a declarat extraordinar de satisfăcută de rezultat și a arătat fanilor chipul proaspăt revitalizat și strălucitor.

Citește și Andreea Bănică, diva absolută! Apariție de revistă pe Instagram

În imagini se vede o diferență clară înainte și după tratamentul cu injecții la nivelul feței. 

Andreea Bănică ÎNAINTE și DUPĂ tratament
Andreea Bănică ÎNAINTE și DUPĂ tratament

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net