Andreea Bănică, diva absolută! Apariție de revistă pe Instagram

Ultima actualizare:

Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a bifat o nouă apariție demnă de coperțile revistelor de fashion. Soția lui Lucian Mitrea arată impecabil în cele mai provocatoare rochii și nu se teme să își etaleze formele. 

Andreea Bănică, diva absolută! Apariție de revistă pe Instagram
Andreea Bănică, diva absolută! Apariție de revistă pe Instagram

Andreea Bănică este mama a doi copii, însă are o formă fizică care ar putea să le facă invidioase chiar și pe cele mai tinere dintre femei. Solista este foarte atentă la mâncarea pe care o consumă și nu lipsește de la sala de sport, iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. Având o condiție fizică atât de bună, Andreea Bănică își permite să îmbrace orice, de la pantaloni sport scurți, la rochii strânse pe trup. 

Citește și: Andreea Bănică a încins internetul. S-a pozat într-o ținută provocatoare 

În cele mai recente fotografii pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram, Andreea Bănică poartă o rochie roșie, cu o deschidere amplă pe unul dintre picioare și o eșarfă legată într-o fundă. În picioare are o pereche de pantofi roșu-aprins, iar machiajul este unul strident. Așa cum era de așteptat, imaginile au fost admirate de către internauți iar instantaneele au adunat peste 2.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore de la publicare. 

Andreea Bănică urmează un regim strict

Andreea Bănică a început, de mai bine de o lună, un program cât se poate de serios de antrenament prin care a declarat război kilogramelor în plus. Vedeta a apelat la ajutorul unui medic nutriționist pentru a afla care sunt alimentele pe care trebuie să le consume și merge la sala de sport frecvent. Adesea distribuie imagini din timpul antrenamentelor și le povestește fanilor despre exercițiile pe care le execută. 

Andreea Bănică este una dintre vedetele care distribuie fotografii în ipostaze provocatoare. Deși a fost în repetate rânduri criticată de unii pentru dezinvoltura cu care se afișează, Andreea nu acordă prea multă atenție criticilor și este extrem de mândră de modul în care arată. 

Vezi și: Cum arată Andreea Bănică în realitate, fără filtre 

În ciuda faptului că este o femeie atrăgătoare, Andreea Bănică nu exclude posibilitatea de a trece pragul cabinetului medicului estetician, pentru mici îmbunătățiri. Vedeta ia în considerare să-și mărească volumul buzelor, pe care întotdeauna le-a considerat prea subțiri, dar și o intervenție la nivelul bustului. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net