Andreea Bănică continuă șirul aparițiilor incendiare! S-a pozat în cea mai provocatoare rochie. Detaliul care a atras atenția fanilor

Andreea Bănică continuă șirul aparițiilor provocatoare pe pagina personală de Instagram. Vedeta de 43 de ani are un tonus excelent și nu se ferește să îmbrace ținute pe care nu multe femei ar avea curajul să le poarte. Ultima fotografie a Andreei Bălan a adunat mii de apeciari și zeci de comentarii pozitive. 

Andreea Bănică a încins din nou atmosfera
Andreea Bănică a încins din nou atmosfera

Andreea Bănică este mama a doi copii și are un program foarte încărcat. Este extrem de activă în social media, acolo unde distribuie zilnic fotografii sau diferite filmulețe amuzante, spre deliciul admiratorilor.

De data aceasta și-a încântat fanii cu o fotografie îndrăzneață. Andreea s-a fotografiat, în balcon, purtând o rochie incredibil de strânsă pe corp și o pereche de fishnets. Detaliul care a atras atenția internauților a fost faptul că Andreea pare să nu fi purtat lenjerie intimă!

Andreea Bănică s-a fotografiat, din nou, într-o ținută provocatoare
Andreea Bănică s-a fotografiat, din nou, într-o ținută provocatoare

Nu este prima dată când Andreea distribuie imagini în care își etalează formele voluptoase. Recent a distribuit o fotografie în care a apărut doar în lenjerie intimă, spre surprinderea fanilor. Solista a vorbit, în repetate rânduri, despre faptul că părerea criticilor nu contează foarte mult pentru ea, ci doar modul în care se simte în propria piele! Zecile de imagini în ipostaze seducătoaree demonstrează că Andreea este sigură pe sine și propria frumusețe,iar gurile rele nu au cum să o demoralizeze în vreun fel! 

Când ești bârfit, judecat, vorbit, înseamnă că exiști! Da, de când m-am apucat de sport am căpătat și mai multă încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate cu copii care au poze pe instagram gen a mea și… m-am inspirat! Toate ne facem poze în oglindă 🙈Da, știu, veți spune: “da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor ci doar soțului sau iubitului”. 🤣🤣🤣Știți ce? Nu îmi pasă, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, fundulețul meu, totul îmi aparține, nu am semnat vreun contract 🤣🤣🤣 ", scria Andreea, în dreptul imaginii în care purta doar lenjerie intimă. 

Andreea Bănică ține o dietă draconică pentru a arăta impecabil 

Andreea Bănică se pregătește intens pentru venirea verii și vacanța la malul mării. Pentru a asigura că ține departe kilogramele în plus, vedeta a început să urmeze un plan alimentar creat de un medic nutriționist. În plus frecventează o sală de sport și relatează fanilor cum decurge lupta împotriva caloriilor. Deși sesiunile de antrenament sunt obositoare, Andreea nu renunță și este conștientă că este nevoie de multă muncă pentru a-și păstra trupul de zeiță! 

Andreea Bănică s-a declarat întotdeauna adepta frumuseții naturale și a evitat vizitele la cabinetul medicului estetician. Odată cu trecerea timpului a revenit asupra convingerilor sale drastice și a început să frecventeze o clinică de înfrumusețare pentru proceduri simple. În viitor, intenționează să își ridice sânii și să își injecteze buzele pentru un plus de volum. 

Andreea Bănică are o familie frumoasă de care este mândră. Iubește de peste două decenii același bărbat, pe Lucian Mitrea, și împreună cu el are doi copii: o fată pe nume Sofia, în vârstă de aproape 13 ani, și un băiat, Noah, de cinci anișori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net