Fiica Andreei Bănică calcă pe urmele vedetei. Ce domnișoară frumoasă este Sofia!

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună din perioada liceului, iar împreună au doi copii minunați, o fată de 12 ani pe nume Sofia și un băiat, de cinci ani, pe care îl ceamă Noah. Artista este mândră de cei doi copii, însă preferă să îi ferească de expunerea publică excesivă. Recent, a făcut o excepție a distribuit o imagine cu fiica sa adolescentă. 

Andreea Bănica are o fiică de 12 ani pe nume Sofia și un băiețel: Noah
Andreea Bănica are o fiică de 12 ani pe nume Sofia și un băiețel: Noah

Andreea Bănică și Lucian formează unul dintre cele mai longevive cupluri showbizul românesc. S-au îndrăgostit atunci când erau doar niște adolescenți, iar povestea lor de dragoste durează de mai bine de două decenii jumătate. Cuplul are doi copii, Sofia și Noah, iar Andreea alege să nu îi expună prea mult privirilor curioșilor. 

Dacă în general, vedeta distribuie imagini în care apare singură, îmbrăcată în ținute cât se poate de provocatoare, de această dată a făcut o excepție și a distribuit o fotografie a fiicei sale, Sofia. Adolescența a moștenit frumusețea de la celebra ei mamă. Alături de instantaneu, Andreea a scris un mesaj emoționant adresat fiicei.

image

„A crescut! Rar mai am ocazia să pun o poză cu ea sau să fac o poză cu ea. Asta se întâmplă în cazul în care plecăm amândouă de acasă fără băieți. Ieri am surprins o adolescență care pleca la ziua prietenei ei. Este aproape cât mine! Primăvară frumoasă ca tine my princess! 🧚‍♂️💚💚💚 soon 13 years 💚💚💚 , a fost mesajul scris de Andreea. 

Andreea Bănică este o mamă modernă. Întreebată cum ar reacționa dacă fiica ei i-ar spune, într-o bună zi, că își doreștee să treacă pragul cabinetului medicului estetician, artista a oferit un răspuns neașteptat. 

Citește și: Andreea Bănică a încins internetul

Eu am să o susţin în tot ceea ce vrea ea să facă şi mai ales dacă îşi doreşte să fie sănătoasă şi frumoasă. Deja văd că sănătoasă îşi doreşte să fie pentru că am lucrat de anul trecut la psihicul ei, în privinţa mâncării, să mănânce cât mai sănătos şi văd că  începe să aibă grijă, începe să devină  mult mai atentă.

În privinţa frumuseţii, de ce nu, dacă ea are nevoie de ceva, dar nu cred că va avea mare nevoie, deja o văd, s-a schimbat, devine adolescentă, îi cresc sânii, o văd înspre bine, are un corp frumos, nu ştiu dacă va avea nevoie de ajustări! Eu nu cred, dar vom vedea, poate mă moşteneşte pe mine, până acum a fost OK. Eu m-aş bucura să ia doar ce e bun de la mine" , a declarat Andreea Bănică. 

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt căsătoriți din anul 2008, dar formează un cuplu de peste două decenii. Povestea lor a început cu mulți ani în urmă, pe vremea când amândoi erau elevi la un liceu din Constanța. Artista vorbește întotdeauna cu drag despre bărbatul care îi este alături și nu ezită să îi facă mici surprize! Anul acesta, de ziua îndrăgostiților i-a cumpărat un tort, cu mesaj personalizat, iar Lucian a fost încântat de gestul soției. 

Vezi și: Ce surpriză i-a pregătit Andreea Bănică soțului de Ziua Îndrăgostiților 

Nu este totul lapte și miere în familia Bănică-Mitrea. Lucian a mărturisit că au existat și certuri în cuplul lor, ca în orice relație de altfel. Atunci când Lucian îi era manager Andrei, conflictele erau la ordinea zilei pentru că problemele de la muncă deveniseră subiect de discuție și acasă. Așadar, solista a luat decizia radicală de a-și concedia soțul din rolul de manager! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net