Wow! Cât de superbă s-a făcut fiica Andreei Bănică: «A crescut, s-a maturizat, este frumoasă. Nu știu cu cine seamănă»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vești bune vin de la familia Andreei Bănică (43 de ani), solista care este foarte încântată că fiica ei îi calcă pe urme în lumea muzicii. Pentru că împreună cu Sofia (12 ani) și trupa The Mood au înregistrat melodia "Super Erou" pe care au urcat-o pe rețelele de socializare și pe instagram. 

Andreea Bănică este super mândră de fiica ei
Andreea Bănică este super mândră de fiica ei

Click!: Ești super ocupată și am văzut că Sofia s-a apucat de cântat. Ce face, îi place?

Andreea Banică: A crescut, s-a maturizat. M-a moștenit și mă bucur foarte mult! Este frumoasă, nu știu cu cine seamănă, dar nu seamănă cu niciunul dintre noi. Este un copil modest, finuț și are multe calități, în plus, față de mine. Pentru că trăiește în alți ani decât am trăit eu și are deschidere mai multă la tot ce înseamnă informație.

Făcea balet, la un moment dat...

A făcut dansuri cu elemente de gimnastică, la categoria profesioniști. Însă, de câțiva ani, am scos-o, nu am mai lăsat-o, tocmai, să se poată concentra pe școală.

Acum a descoperit muzica?

Nu a descoperit muzica acum, de la 2 ani a descoperit-o. Îmi cânta piesele mele.

Îi place...?

Da, îi place foarte mult. Își dorește, dar până nu iese ea la iveală "mamă, știi ceva, eu chiar vreau să cânt", o mai las să copilărească. Nu vreau să mă impun în fața copilului și nici să o forțez să facă ceva. Totul vine de la sine.

Am întrebat-o dacă vrea să facă un cover cu mine și a fost de acord. Și, am zis "de ce nu?". Așa că, am înregistrat coverul la piesa aceea superbă. E o piesă de-ale mele, care i-a plăcut ei foarte mult, și am zis să o imprimăm împreună. Am făcut-o cu prietenii noștri.

Dar micuțul Noah ce face?

Micuțul are 5 ani și 5 luni. Ia cursuri de înot fiindcă, la vară, a promis că merge cu noi în Grecia, să înoate. I-am spus că nu îl iau, numai dacă învață să înoate. Mă ocup de ei, de educația lor. Sunt aproape, cât mai mult de copii.

Dar ce se aude cu concertele?

Mă ocup și de-ale mele. Încep concertele. Acum, pe 23 aprilie, am concert în Bulgaria. De-abia aștept! Ușor-ușor, au început să se miște treburile. Sper, din toată inima, să revenim, așa, cum a fost odată.

Pe când o piesă nouă?

Sunt în lucru la o piesă nouă, dar eu am stat o perioadă bună de timp pentru că mi-aș fi dorit ca piesele pe care le scot să le pot cânta, undeva. Nu să le cânt în baie. Mi-am dorit ca, atunci când scot o piesă, să pot să o cânt oamenilor, nu să o țin pentru mine.

Ai fanii tăi care te așteaptă.

Știu. Cu siguranță!

Ce faceți cu hotelul? L-ați botezat?

Hotelul se va deschide, vara aceasta. Dar nu spunem, încă, numele lui. E botezat, din rădăcini, de când am început să lucrăm la proiect. Dar suntem superstițioși nu putem sa spunem acum numele.

Ce alte planuri mai ai?

Am o serie de colaborări, pe online, și încerc să le fac față. În calitate de influencer, de când cu pandemia și cu statul acasă.

Aveai un canal de Youtube...

Aveam. Doar că e complicat să fac toate lucrurile astea.

Cu televiziunea ce se mai aude?

Televiziune, nu neapărat. Oferte au fost, dar trebuie să fie proiecte în care să mă regăsesc. Nu așa, oriunde, oricum și pe oricât, nu.

Citește și: Andreea Bănică continuă șirul aparițiilor incendiare! S-a pozat în cea mai provocatoare rochie. Detaliul care a atras atenția fanilor

Acum, cu pandemia, toată lumea s-a îndreptat către televiziune. Dacă nu au mai fost concerte.

Eu n-am avut nevoie. (râde) Nu pot să intru în orice proiect, doar pentru bani. Eu am trecut de mult de stadiul ăsta și nu mă interesează să merg într-o emisiune de televiziune, doar să căștig bani și să nu îmi facă plăcere. Sau, să nu mă regăsesc în acel proiect.

Cine e Andreea Bănică?

Pentru cei ce nu știu, solista s-a născut pe 21 iunie 1978 în Eforie, Constanța. A debutat în muzică după ce s-a făcut remarcată la Festivalul de la Mamaia în 1998. S-a lansat cu trupa Exotic, împreună cu Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu, iar prima lor piesă a fost „Sexy” și avut un mare succes, încă se mai cântă.

A făcut parte apoi din trupa Blondy cu Cristina Rus, cu care a avut un succes fulminant, iar apoi s-a lansat solo. Are parte de câteva proiecte în televiziune, prezintă emisiuni și joacă în câteva producții printre care serialul "Meseriașii", difuzat de Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net