Dieta draconică a Andreei Bănică. Ce face vedeta ca să aibă un trup de zeiță la 43 de ani?

Ultima actualizare:

Andreea Bănică are 43 de ani și un trup de fotomodel. Trecerea timpului nu a lăsat multe urme pe chipul frumoasei artiste, iar ea este plină de energie. Andreea a dezvăluit fanilor care este meniul pe care îl respectă pentru a nu lua în greutate. 

image

Andreea Bănică este mama a doi copii, Sofia și Noah, însă arată ca în urmă cu un deceniu. Solista are un program foarte încărcat, dar întotdeauna găsește timp pentru sala de sport. Adesea distribuie imagini din sala de sport, iar fanii o felicită pentru faptul că muncește din greu pentru a avea o formă fizică impecabilă. Însă nu doar exercițiile fizice intense o ajută pe Andreea să țină kilogramele la distanță, ci și o dietă echilibrată, care cel mai probabil, a fost stabilită cu ajutorul medicului nutriționist. 

Andreea Bănică a dezvăluit admiratorilor care a fost meniul ei pentru ziua de 1 aprilie. Dimineața, vedeta a mâncat un iaurt cu un procentaj scăzut de grăsime, două linguri de ovăz, fructe de pădure, banene și stevia. La prânz a consumat carne de curcan, quinoa, legume la grătar, iar la cină nu a mâncat nimic. În schimb , a avut două gustări pe parcursul zilei. Prima a constat în ceai verde, spirulină și un măr, iar a doua în omega complex 369, turmeric, zece migdale crude și ceai verde. 

Citește și: Andreea Bănică a încins internetul! S-a fotografiat într-un sutien minuscul

Andreea Bănică dorește să își facă două proceduri estetice 

În ciuda faptului că ține îmbătrânirea la distanță prin sport și dietă echilibrată, Andreea apelează totuși și la ajutorul medicului estetician. Nu pentru intervenții majore, ci pentru mici proceduri caare "șterg oboseala de pe chip".

Deși nu se declară fană a operațiilor estetice, Andreea recunoaște că se gândește să-și facă două mici ajustări. Vedeta ia în considerare o procedură de ridicare a sânilor și o alta prin care speră să-și mărească volumul buzelor, pe care întotdeauna le-a considerat prea mici. 

Vezi și: Cum arată Andreea Bănică în realitate, fără filtre

Andreea este o mamă modernă și deschisă. Are o fiică de 12 ani care i-a moștenit frumusețea. Întrebată cum ar reacționa dacă fiica ei i-ar spune, într-o bună zi, că dorește să pășească în cabinetul medicului estetician, solista a oferit un răspuns neașteptat. Soția lui Lucian Mitrea a declarat că nu ar avea nimic împotrivă întrucât o susține pe Sofia, indiferent de situație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net