Ruxi, dezvăluiri de senzație după ce a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Ultima actualizare:

Ruxi Opulenta este câștigătoarea incontestabilă a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”, sezonul șapte! Tânăra a fost mereu favorita publicului. De când a intrat în competiția de la Kanal D, Ruxi a fost văzută atât de jurați, cât și de public drept cea mai stilată femeie din România!

Ruxi Opulenta a fost favorita, dar și câștigătoarea de la "Bravo, ai stil!"  Sursa: Instagram
Ruxi Opulenta a fost favorita, dar și câștigătoarea de la "Bravo, ai stil!" Sursa: Instagram

Ruxi Opulenta a plecat acasă cu marele premiu de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, în valoare de 100.000 de lei, și acum se gândește să călătorească în lumea largă sau chiar să-și deschidă o mică afacere cu haine, domeniu în care excelează. Ruxi a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click!, și a povestit totul despre prezența ei în competiția cu și despre stil, care i-a venit ca o mănușă.

  • Cum te simți ca nouă câștigătoare a competiției „Bravo, ai stil!”? Toată lumea te-a considerat favorită încă de la început? Ai avut emoții în finală?

Nu știu cum mă simt, cred că mă simt bine, e un sentiment interesant! Toți susținătorii mi-au scris că ei nu aveau niciun dubiu că voi câștiga. Ei știau mai bine decât mine. Eu fiind prinsă în muncă și stres nu vedeam asta. În finală, am avut emoții într-un sens ciudat, nu erau emoții clasice. Cred că abia în finală am realizat că e un concurs și că se alege o câștigătoare.

"BAG BANII ÎNTR-UN MIC BUSSINES CU HAINE!"

  • Cum îți explici succesul pe care l-ai avut mai ales la public? De ce crezi că te-a votat lumea în număr atât de mare?

Prezența mea pe Internet a fost mereu una controversată pentru România, am ales să transmit anumite mesaje publicului, să încerc să-i înveselesc și să-i susțin moral; cred că asta au făcut și ei cu mine, mi-au întors susținerea, am simțit că …triumful meu a fost și al lor.

  • Ai avut prietene sau, dimpotrivă, dușmance în concurs?

-În acest concurs am avut de toate...și prietene, și “dușmance”. Mă bucur că am cunoscut atât femei mișto și că ne-am susținut între noi. Cât despre dușmani, ei îmi poartă pică, da’ n-au valoarea mea.

  • Te-ar tenta pe viitor o carieră în televiziune?

Eu în televiziune mă văd făcând ceva strict entertainment, sketchuri, comedie, ceva pe prosteală, altfel nu pot să iau în serios…

  • Ce vei face cu marele premiu? Ai declarat că îți dorești să călătorești mult. Ce destinații te tentează?

- Nu știu ce voi face cu premiul: ori îl voi folosi să călătoresc, ori voi face ceva cu banii pentru a dezvolta un mic business de haine.

"AVEAM CĂDERI DE LA OBOSEALĂ!"

  • Ai avut un jurat preferat? Ai avut unele mici conflicte cu Maurice Munteanu. Le-ați rezolvat până la finalul competiției?

M-am regăsit în fiecare dintre jurați. În Maurice m-am regăsit cel mai mult ca vibe! Raluca clar e sufletul meu pereche la muzică la opulență, iar Tibi are un vibe de introvertit, în care m-am regăsit 100%. Așa sunt artiștii.

  • Te consideri cea mai stilată femeie din România?

Voi lăsa timpul să demonstreze dacă sunt sau nu cea mai stilată femeie din România. Consider că am un stil total diferit față de ce s-a văzut până acum aici și am să muncesc ca să-mi fac acest renume cunoscut.

  • Ai avut parte de căderi în timpul competiției? La un moment dat ai declarat că nu mai puteai, erai, pur și simplu, epuizată. Ce anume te-a făcut să mergi mai departe?

Singurul lucru care m-a ținut în competiție atunci când aveam căderi de la oboseală era că adoram ce făceam și-n fiecare zi doream să fac ceva mai mult, să creez ceva și mai tare. Oricât de epuizată eram, dorința de a excela era tot mai mare.

  • Un mesaj pentru toate femeile cu stil din România?

Când nu mai asculți ce vorbește lumea poți să reușești orice pe pământul ăsta!

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net